bu konunun devamı ne oldu?
bu konunun devamı ne oldu?
2011 fd6 cıvıc aracımda catback ve sımoto fıltre kıtı var chıp yaptıran sonuc alan oldugunu gorsem bende dusunurum..fd6 ya beyını dırek baglanıp mı yapılıyor chıp yanı beyın yazılıma acık mı yoksa beyınden entegren cıkartılıp dısardamı chıplenıyor.cok bı bılgım yok aydınlatan olursa sevınırım...
ben bir forumda mesleği doktor olan aracını kurcalamış bir fd6 sahibi gördüm, o foruma üye oldum, adama sorular sordum, adam siteye aylardır girmedi, kısmet işte![]()
arkadaşın aracında chip, megan racing kat iptal, egzoz, filitre vs vardı, bir sürü soru sormuştum ama cevap gelmedi, dereceli eksantrik mili olmadıktan sonra ben açıkçası çok umutlu değilim, yapınca tam yapmak lazım![]()
cai+header+komple egzoz+dereceli+chip en az bunlar olmalı, üzerine port polish, kelebek parlatma, buji ve kabloları vs ... böylece en az %30 güç artışı anca beklerim ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)