User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 106 N/A tavsiye-yardım

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence ılk once alt tarafı doldur gerısını yapması yarım gunluk ıs

Katılıyorum. Bence al 11.2 yada isteğine göre daha yüksek sıkıştırmalı forged pistonu. Artık Omega, Wiseco, Wössner yada PEC marka olur orası sana kalmış. Tüm gerekli contalarını yataklarını al. Makinanı rektefiye et. Orjinal egzantriğin ile rodajını yap sürmeye başla. Daha sonra yaparsın egzantrik timing kısa felan. Önce altı doldur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307 pistonu biz taktıkda cok güzel etek vurdu fantaziye gerek yok ft106 . 106 artık parçası cok olan bi araba ki amerika bulundu. önce alttan doldur arabayı pistonunu ko kapağını yap sonra paran olunca egzantrik koyarsın nası olsa üste.
    1.6tdi.
    Ecutech.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estaş egzantriklerın fiyatları uygun gibi sanırım? bir sıkıntı çıkartırlarmı acaba ?

birde 307 pistonu kolu kullanılıyor diye bir duyum aldım ne kadar doğrudur _?
    estaşın egzantriklerinin birtanesi 330 tl die fiyat aldım ikisi 660 yapıyo eğer 5 kişi bulursan 500 tl ye veriyolar die biliyorum ama sertleştirme konusu muamma kimisi hiç bişi olmaz derken kimisi egzantriklerin silindiğini derecesinin düştüğünü sölüyolar o yüzden konu muallakda

bu arada estaş yurtdışındaki çoğu firmaya egzantrik üreten bi firma ama bu firmalar egzantriğin son işlerini ve sertleştirmesini kendileri yapıyolar

307 kolu ile 106 kolu arasında malzeme kalitesi olarak bi sıkıntı yok ama birinin pimi sıkı geçme diğerininki segmanlı ve çapları arasında 1mm fark war

sağlamlık konusunda ben 307 kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama nekadar dayanır orasını tam bilemicem nosa felan forget piston kadar dayanabileceğini sanmıyorum son olarak 307 pistonu takıcaksan sübap yakalamamak için üzerine subap yeri açtırman gerekli yoksa sübap yakalatırsın

ufuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    estaşın egzantriklerinin birtanesi 330 tl die fiyat aldım ikisi 660 yapıyo eğer 5 kişi bulursan 500 tl ye veriyolar die biliyorum ama sertleştirme konusu muamma kimisi hiç bişi olmaz derken kimisi egzantriklerin silindiğini derecesinin düştüğünü sölüyolar o yüzden konu muallakda

bu arada estaş yurtdışındaki çoğu firmaya egzantrik üreten bi firma ama bu firmalar egzantriğin son işlerini ve sertleştirmesini kendileri yapıyolar

307 kolu ile 106 kolu arasında malzeme kalitesi olarak bi sıkıntı yok ama birinin pimi sıkı geçme diğerininki segmanlı ve çapları arasında 1mm fark war

sağlamlık konusunda ben 307 kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım ama nekadar dayanır orasını tam bilemicem nosa felan forget piston kadar dayanabileceğini sanmıyorum son olarak 307 pistonu takıcaksan sübap yakalamamak için üzerine subap yeri açtırman gerekli yoksa sübap yakalatırsın
    abıcım senı ozledık senın proje kaldıgı yerden dwam mı ?? merakla beklıyorduk

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    307 pistonu biz taktıkda cok güzel etek vurdu fantaziye gerek yok ft106 . 106 artık parçası cok olan bi araba ki amerika bulundu. önce alttan doldur arabayı pistonunu ko kapağını yap sonra paran olunca egzantrik koyarsın nası olsa üste.
    307 pistonunun etek boyu standar 106 pistonundan daha kısa etek vurması felan imkansız bence rektefiyecinin bi hatası olmuş olabilir

Alıntı ufuck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abıcım senı ozledık senın proje kaldıgı yerden dwam mı ?? merakla beklıyorduk
    walla diyolardı ama inanmıyodum çocuk oldukdan sonra arabaya taxi niyetine biniyorum şöle bir boş gün ayıramadım kendime ama bakalım bi egzantriğim kaldı zaten onuda bi 10 gün içinde halledicem sorduğun için teşekkürler

pug106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2700 liraya,
    80 mm piston wössner wiseco vs. 11,5 sıkıştırmalı.(1200 civarıydı en son)
    pt52(1000 2.eli)
    bi de kısa olur heralde(350-400)
    işçilik hariç tabi
    wiseco piston
    pt52
    13.61
    simota cai
    ss orta susturucu
    ss magnum son susturucu
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediginiz gibi olsada yesek işin içine girdin mi çıktıkça çıkıo örnegin ben vts yi az bişey yükleyim dedim saglıklı bişekilde olsun 14.60 aldım takarken stage deb set lazım olucak açmışken takalım ki sonrada iş çıkarmasın chip yapıosun yada hazır takıosun bişey ekledin hadi yeniden egzantirik pt51 düşündüm ilerde yetmicek52-53 olucak yay şapka isticek dediler yag aşırı ısınıo ebaydan sipariş ettik yani anlatmak istedigim bu işler asla ewdeki hesap çarşıya uymuo bence biraz daha biriktir öle tam yap kafan rahat olsun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)