Aracımın motorunu çok aşırıya kaçmadan güçlendirmek istiyorum.Belirtmek isterimki aracımı günlük kullanan birisi değilim.Hafta sonu gazlamaları ve denemeleri için kısacası zevk için kullanıyorum.Bütçe çok fazla değil 2700 Tl gibi parça bütçesi var.
Bazı yerlerde okuyorum m52 piston veya 307 pistonu kullananları.Bu pistonların + ları - leri nelerdir?Ömür durumları vs.sıkıştırmayı ve hacimi kaça çıkarırlar?Kısacası iş görür niteliktemi ?
Bu linkteki pistonlar iş görürmü ?78.5mm.sıkıştırmayıda 11.2 ye çıkarıyormuş sahibinin dediğine göre
Peugeot Piston 800 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 56015227
Egzantrik içinse estaş denilen marka nasıldır ? Orjinal marka ile performans açısından büyük bir fark varmıdır ?
Kısa ayna mahruti olayına gelince.Partner 1.9 D lerden çıkan dişli oluyormu 106 lara ? ŞAyet oluyorsa oranı kaçtır ? Bu mahruti için kesin olur diyen varsa hazırda var taktırmak için.
Dipnot: 2. el performans parçaları değerlendirilir fiyatlar göz önünde bulundurularak
Keyifli forumlar.