User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Ep3 K20 modifiyesi icin yardim bekliyorum!!!

Integra Type R
    Misafir

Question Ep3 K20 modifiyesi icin yardim bekliyorum!!!

Selamlar civic B18c6 jackson racing Superchager aracimi satip yerine Cok temiz bir Civic Type r aldim ve bir kac modifiye yapmak istiyorum sizdende fikirlerinizi almak istiyorum bu arada motor saglikli olarak calisiyor ve Kmside cok fazla degil yapmak istediklerim Toda Headers , ve devami /70mm lik borular, Rbc manifold ve 70mm gaz kelebegi ,GruppeM coldintake,K-Pro ve yaninda guzelbir yazilim tabiki bu sekilde atmosferik sizce kac Hp civarinda alirim ?

Bu soruyu sormamin amaci eger yapacagim masraf degmiyecek sekilde olursa direk Jackson Racing superchager Kit almayi dusunuyorum ama bir önceki aracim superchager oldugu icin bunuda atmosferik durmasinida dahada cok istiyorum acikcasi anliyacaginiz gibi gercekden kararsiz kaldim =) neyse arkadaslar fikirlerinizi yazarsaniz daha cok sevinirim bu rada atmosferik sekilde bana daha ucuz yollu hangi parcalar guc getirir.
    Simdiden fikirleriniz icin Tesekürler

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yapılanlarla yaklasık 230 hp cıvarı cıkyıor.bende rbc yoktu 226 cıkmıstı.headersı toda yerıne kıddracıng yada ssr onerırım.

YH199 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Integra Type R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar civic B18c6 jackson racing Superchager aracimi satip yerine Cok temiz bir Civic Type r aldim ve bir kac modifiye yapmak istiyorum sizdende fikirlerinizi almak istiyorum bu arada motor saglikli olarak calisiyor ve Kmside cok fazla degil yapmak istediklerim Toda Headers , ve devami /70mm lik borular, Rbc manifold ve 70mm gaz kelebegi ,GruppeM coldintake,K-Pro ve yaninda guzelbir yazilim tabiki bu sekilde atmosferik sizce kac Hp civarinda alirim ?

Bu soruyu sormamin amaci eger yapacagim masraf degmiyecek sekilde olursa direk Jackson Racing superchager Kit almayi dusunuyorum ama bir önceki aracim superchager oldugu icin bunuda atmosferik durmasinida dahada cok istiyorum acikcasi anliyacaginiz gibi gercekden kararsiz kaldim =) neyse arkadaslar fikirlerinizi yazarsaniz daha cok sevinirim bu rada atmosferik sekilde bana daha ucuz yollu hangi parcalar guc getirir.
    Simdiden fikirleriniz icin Tesekürler
    yakıt kalitene paralelolarak 230 235 hp çıkarsın.

bunlara ilave ince conta stage1 egsantrik ile 250 255 leri yakalayabilirsin.
    ,

Integra Type R
    Misafir
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yapılanlarla yaklasık 230 hp cıvarı cıkyıor.bende rbc yoktu 226 cıkmıstı.headersı toda yerıne kıddracıng yada ssr onerırım.
    Yaptigim arastirmlara göre genelliklede ingilterede performans bakamindan Toda bir numara geciyor ama diger dediklerinede bakacagim tesekürler yardimin icin

Integra Type R
    Misafir
    Alıntı YH199 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakıt kalitene paralelolarak 230 235 hp çıkarsın.

bunlara ilave ince conta stage1 egsantrik ile 250 255 leri yakalayabilirsin.
    Selam Egzantrik olmasini bende istiyorum dun bir satis formunda K24 blok takip Stage 4 de egzantirik yapinca 300hplere ukasdigini yaziyordu ama tam olarakda anlamadim acikcasi sizin bir bilginiz varmi aceba tesekürler

daredevil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k24 bloğa k20 kapak koyup yapıyorlar bu işi tabi şıkıştırma falan artırıyorlar
    SPECLERİNİ YERİM SENİN (SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)