nerden aldın kardeşim bu ürünü ve nekadara?yardımcı olursan sevinirim...
bende v2 kullanıyorum Mersin'de kışın sorunludur yağmuru çok ve göletler fuldur ama bende ya çıkartmıyorum yada maximum dikkatle kullanıyorum reck (ilker) kardeşimin ürünü gibi bir şey icat ettik davlumbazda yenilenince çokta ıslanmaz diye düşünüyorum aem bypass da iyi deniyor ama Türkiye'de olmaması büyük dezavantaj![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
bende V2 kullanıyorum ***** trabzonda yağmur eksik olmuyor kışın kısaltıyorum V2'yı...İki parçadan oluşuyor ztn v2 davlumbazın oraya kıvrılan kısmını söktüm o kısmı aldım fıltreyı aynı sekılde gerı kalan boruya taktım kelepceyı sıktım alsana shortram in abisitam radyatör su kabının yanına denk geliyor çok az sıkısıklık oldu orda yalnız hava almasında bir sıkıntı yok kış aylarında gazda basmıyorum fazla ztn herşey yolunda..
![]()
bende kış boyu kullandım v2 yi hiçbir sıkıntı yaşamadım sonra kılıf aldım bende dahada kafam rahat artık![]()
Ben shortram kullanıyorum ve güzel bi yalıtım yaptım linki aşşağıda tavsiye ederim filtrem buz gibi![]()
http://www.techturkey.com/forum/atmo...iltresi-2.html
Aynen katılıyorum V2 ile 2.kışı bitirdim ne kısalttım ne yardımcı herhangi bişey bağladım.Tekerin yarısına kadar suya girip 30-40 sn. dip gaz yapmazsanız hiç bişey olmaz ancak filtrenin çok kirlendiği ve performansı sesi etkilediği doğru
Ben 2 kere yıkadım 2sinde de tazzikli suyu dayandım kuruttum canawar gibi
PSN:dohcvtec99
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)