Böyle bir renkte güzel olabilir bence...
Barancım bence boyatma kanka jantlarını, zaten şerit çektirsende volk racing ler gibi olmaz sonuçta jant etrafında lip yok, kollarda en dışa kadar gittiği için kırmızı şerit bence çok güzel durmaz ama tabii bu benim fikrim![]()
Sınan aslında doğru diyorsunda kollar kırmızıya boyanınca belli olmaz gibi gelior bana... bozabilirmde jantları...Guzel bir bronze renkte olurda oda cok klasikleşti ne bilim..Belki takasa veririm
baran hiç kurcamala bence zaten kış geldi yağmur camur mahveder jantları bence yapacaksan da mart nisan gibi yap ya da senin jantların 2.elini al onu yap senin 0 ları elleme....
boyaaa
sent çekmede bişii yok pratik, kendinde yaparsın. istediğin boyayı spreye basarım.
hatta jantlarını bile kendin boyarsın. istediğin rengi yine basarız spreye. sprey astarda alırsın. kendince boyarsın. hem daha eğlenceli hemde kendi işini kendin görürsün...
yazık olur bence ultraleggera gibi bir janta
bence yap![]()
göki bence yapmadığın kabahat. 106 ya 16 jant takıyon ama siyah olduğundan ufak duruyo. Bunu yaparsan harika olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
baran yapma bence, böyle çok güzel sanki kollar çemberi kapatıyo gibi birazda kırmızı şerit bozarmış gibi gelio bana... tabi bnm fikrim..
Kücük dursun, ultraleggera her zaman güzel
Bana da 15 mi 16 mı diyen oluyor ama ben halimden memnunum![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşlar bişey sorucam bende 16 jant var ve kendim boyamak istiyorum(komple) aynı gri renkte olacak,su zımparası yapmak hakikaten zor bir iş ve ustalık gerektiriyor,direk sprey astar uygulayıp ardından da boya yapsam başarılı olur mu?
Ben bir sefer öyle boyattım, dökülme yaptı sonrasında...
Pek tavsiye etmiyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
baranın konusunu baltalamak gibi olucak ama bir soruda ben sormak istiyorm
benim jantlarım çizik ve biraz haşat durumda.. çelik macunu ile düzeltmek mümkünmüdür? onun dışında ne tavsiye edersiniz? ve orjinal rengine boyandığında boyası dökülürmü ?
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)