Bu işlemi eline yüzüne bulaştırmadan düzgün bir şekilde yapıcak bir yer biliyormusunuz ?
Bu işlemi eline yüzüne bulaştırmadan düzgün bir şekilde yapıcak bir yer biliyormusunuz ?
Ben bbslere yaptırmıştım lastii janttan ayırıp boyamıştı jantcım 10numara olmuştu
onur kanka komplemi boyadılar yoksa sadece çizilen yeri mi
lokalde aynı boyayı tutturmak biraz zor yani o jantın boya kodu illaki ellernde vardır.
banada o kodu bul bende boyarım bunu bişey yok.
pc de özel boya yaparız yapmasına aynısı olur ama ton farkından sırtır gibime geliyo.
işte böyle sırıtmadan yapanlarda var bu boya kolay bulanan bir boyaymış sanırım adam spreyle boyuyo hatta![]()
bende boyayı pc de yapıp spreye basıyorum ve onunla bouyorum.
arkdaşıma bi sorayım o daha ii biliyo böyle sırıtmadan olurmu die![]()
Ben yeni yaptırdım jantlarımı. Ama komple boya atıldı çokta güzel oldu. JAntcıda parçalanmış jantları topladıklarını gördüm. 10 numara iş oldu.
![]()
jantlar süper olmuş ,hayırlısıyla çıkar aracın inşallah tayfun abi güzel fotolarını çekelim çıksında![]()
Tamam özgürüm çekelim fotolarını pixelli pixelli.
Bu arada ben Jantlarımı Akıner sitesinde yaptırdım eski bir tanıdık. Zaten çoğu jantı tamir atölyesi akıner ve diğer topkapı sanayilerinde.
Jant renk bütünlüğünü tonlamasını yapabildikten sonra heleki ufak bir işlem için komple jantı boyamak çok saçma.
Bi topkapıda araştır istersen.
Göztepe sanayide Özsaygılı rot balans yada Genç rot balans ikiside yapar...
Gaziosmanpaşa'ya gidersen SANKO sanayi sitesinde Murat Ralli var orasıda 10 numaradır... Ben jantlarımı orda boyattım ne atma ne kabarma hiç bi sıkıntısı yok...
peki bu dedin yerler komplemi boyadı yoksa resimlerde gösterildiği şekildemi yani lokal mi
peki lastiği çıkartıyolarmı hemen üstünde 1 saatte yapabiliyolarmı 3 yer soyledın hangisini tavsiye ediyosun
kırık jantı tamır ettırmek cok saglıklı olmuyor aman dıkkat edın.bısey olmaz dıyolar hep ama sonrasında cukurlara gırdıkce ıcerden catlıyor hep..basıma geldıgı ıcın dıorum.parca boyadada renk tutmuyor en kalıtelı jant spreyı olsa kodu olmadan tutmuyor.en guzelı komple boyatmak.onuda boyatmaya kalksak 250 asagı kımse boyamaz
abi jantta kırık filan yok yanlış anlaşılmasın arada peder kullanıyo yanaşırken çizmiş 1 2 yer var onlar için dedim ben; komple boyatmak güzel ama ben renginden memnunum farklı ton filan çıkar beğenmem oda var parça boyada renk kodunu bulurum jantın geldiği yere kadar biliyorum ama bu işlem güzel suyunu çıkarmadan yapıcak birilerini arıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)