User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Gündüz Farlarını Park lambasına bağlama

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız ortadaki 87a dır
    sülümanım da.....nı yidiğim sonuc olarak a b hersekıldede aynı gorevı yapıo sıkıntı degıl ama benım bagladıım rolede bu sekıldeydı ondan bole yazdım parkları ıptal etmeyecek sanırım ve ıllakı cektıgı guc degısecek park ampulu 1 2 waatlık bısey gunduz faarı mınımumda 8 adet 1 waatlık power led war serı baglı olur orjınalde toplamda 8 waat demektır yanı park ampulunden daha fazla guc cekecektir

The Jackal* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LeKLeK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sülümanım da.....nı yidiğim sonuc olarak a b hersekıldede aynı gorevı yapıo sıkıntı degıl ama benım bagladıım rolede bu sekıldeydı ondan bole yazdım parkları ıptal etmeyecek sanırım ve ıllakı cektıgı guc degısecek park ampulu 1 2 waatlık bısey gunduz faarı mınımumda 8 adet 1 waatlık power led war serı baglı olur orjınalde toplamda 8 waat demektır yanı park ampulunden daha fazla guc cekecektir
    Tamam siz haklısınız.
    The Taxi Driver

tboxmusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bu arada gündüz ledi için önerdiğiniz bir marka varmı ledlerin uzun ömürlü olduğu...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım bıldıgım kadarıyla ıkı cesıd led kullanılıo smps led ve power led bıraz zor olabılır ama pover led bulmaya calıs do ıt yourselfte benım kendı yaptıgım power ledlı var ordan ledın nası bısey olduguna bakarsan gordugunde bılırsın ne oldugunu

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakitsizlikten hiçbirini uygulayamadım. Doblolu arkadaşın dediğide kafama yattı ikisinide deniyeceğim bakalım hangisi olacak buradan bildiririm. Yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar. The Jackal* ve LeKLeK nickli arkadaşlara öncelikle çok teşekkür ediyorum. İkinizinde tavsiyelerinizi denedim işlem kolaylığı açısından öncelikle The Jackal* arkadaşımızın yöntemini uyguladım. Sağ farı saniyeler içerisinde yaptık oldu ötekine geçtiğimizde çat hemen body Computer arıza yakıp söndürdü hepsini fazla akım çektiğinden. (gündüz farı 21W olduğundan parklarla beraber yaktığından akım fazla gelip söndürüyordu.) Daha sonra LeKLeK arkadaşımızın tavsiye ettiği 87A rölesiyle denedik. sağ tarafı yine parklarla beraber yapıp sağ tarafı röleye bağladık sonuç şahane Herşey tam istediğim gibi en kapalı konumda hiç biri yanmıyor park kademesinde parkla gündüz farı yanıyor. far kademesine getirdiğimizde far kolunu far+gündüz+park yanıyor. Sonunda Amerikan park olayınıda bu şekilde halletmiş olduk 2 nizede yardımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Aşağıda 2 tane resmimiz var.

Vee sonuç

msungur
    Misafir
    Güzel bir çözüm olmuş, zira fiat grubunda bağımsız hat çekmeden araç beyni kandırılamıyor. Ama bu uygulamada gündüz farı ampulü 21 Watt yani çok parlak olduğundan amerikan park gibi yanmıyor çok parlak yanıyor. Sinyal verdiğinizi zannedebilirler, aynadan anlık bakan birisini yanıltabilir. Güvenlik açısından daha sönük yanacak bir ampul kullanmanızı öneririm. Turuncu ledler olabilir. Ben puntoda eklediğim resimdeki konfigürasyonu beğeniyorum. Tampondaki sinyale amerikan sinyal, gündüz farına led ampul. Selam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler bilgi için. Her halükarda amerikan park akşam vakti sinyal zannedebilirler. Çok göz almıyor zaten xenon oldukça baskın. Gündüz vakti farları açmıyorum zaten.

msungur
    Misafir
    Güle güle kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ettim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)