benim teg'de vardı vizör tek klips eksikti 1 tutam silikon ile yapıştırmıştım ama bunun klipslerde farklı.
bendekiler saç'dan yapılmıştır cam kenarındaki çıtaya takılıyordu. ince şekil alabilen saclar var ondan yapılabilir
JDM Style Window Visors 90-93 Integra Sedan | Password JDM
bi care buldum sanırım zman bulup deniyemedim şerit metrenin içindeki mekanizmayı kullanıcam visore de percinlicem inş. istediğim gibi olur.
çift taraflı bant + çekomastik = zımba![]()
zaman zaman cıkarıp takacagımdan daha saglam ve kolay cıkarabilecegim bir cözüm arıyorum ki buda klips lerin yapımı ile olur sanırım.
o zaman sadece çift taraflı bant yapın
3m in çift taraflı bantıyla sorunsuz olur bence. kuzenim 3m in çift taraflı bantıyla far kapattı hala su almıyor![]()
benim araçta var çift taraflı bantla yapıştırdım 10 numara gram oynama yok kac kere elim carptı başka birsey carptı ama hıcbirsey olmadı.bence mantıklı
bostancı sanayinin arkasında klips satan uyduran benzerini bulan bir yer vardıama istanbulda değilsin heralde ..
low is low
hımm bu siteyde bakabilirsin...
JAPAN KOREA GRUBU ÜRÜNLER
low is low
allah razı olsun metal bulamasam da burda metali visor a baglamk için klips var inş. olur bendeki resimleri atarım aynısını da yapabilrise harika olacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)