bende elinde 2.el yırtık olmayan varsa eğer alabilirim tek olarak bu ay ve diğer ay içinde (d&c monza fln uygun fiyatlı olsun)
bende elinde 2.el yırtık olmayan varsa eğer alabilirim tek olarak bu ay ve diğer ay içinde (d&c monza fln uygun fiyatlı olsun)
Arkadaşlar mayıs ayından beri, spor koltuk alan, kullanana var mı?
Birde bu koltuk hakkında bilgisi olan arkadaş varsa malzeme ve kullanım olarak yorum alabilir miyim?
Xcartuning MONZA Yarış Koltuğu Şeritli Siyah - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 93767119
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
ben jsv nin koltugunu kullandım gayet memnundum sonra sattım fıyatlarından dolayı bunlara okadar verilmez ama illa deri olsundiyosanız jsvnin siyah olan modelide var encok derı model monzanın var
Demek şü oluyorkı ROH 51 harıcınde TR ye brıde sokacak kımse yok :/
Recarolara baktım bir ara.Tanesi mi yoksa çifti mi bu kadar para bilmiyorum
.: RECARO :.
Ben risk alıp Link verdiğim koltuktan sipariş ettim. Şekli gerçekten hoşuma gitti. Başa deri koltuk bulamadım kafama göre. Kullandıktan sonra yorum yaparım.
Ben taktım 2 gündür kullanıyorum, Calibranın orjinal koltuklarına göre konfor yok.
Ama bel, baldır ve omuz destekleri çok iyi diyebilirim. Virajlarda sımsıkı tutuyor.
Bunun yanında yaşı itibari orjinal koltuklarımdan gıcırıtı ve tıkırıtılar geliyordu. Şuan 94 model aracımın içinde tık ses yok.
Görüntü olarak orjinal döşemem de siyah deri olduğu için son derece güzel oldu.
Uzun yolda ne olur görecez![]()
elimde 2 tane sparco chrono road var, ilgilenen varsa ozelden bana ulasabilir kırmızı renk asagıdaki resimlerdekinin aynısı, üzerinde kızaklarda var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)