POPS A DENT......................
KAPORTA GK DZELTC APARAT - POPS A DENT - Sanalpazar.com |3091300
Bu ürünü kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu ?
POPS A DENT......................
KAPORTA GK DZELTC APARAT - POPS A DENT - Sanalpazar.com |3091300
Bu ürünü kullanan var mı ? Gerçekten işe yarıyor mu ?
aldım ama deneme fırsatım olmadı.en yakın zamanda denemeyi düşnüyorum ben 15 tl ye almıştım içindeki silikon tabancası için bile değerfaydalı olup olmadığını burda paylaşcam
Benim kaputun ucunda 1 TL buyuklugunde bir gocuk var duzeltir mi acaba
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Abi bizim arkadaş kullanıyor, ben de denedim. Fazlasıyla işe yarıyor. 1-2 alıştırmadan sonra bayağı ustalaştı, evdeki beyaz eşyaların üzerindeki izleri bile düzeltti![]()
Ciddi anlamda faydalı, ancak boyalı parça üzerinde yaparsan boyayı kaldırıyor.
çok ufak göçükleri alabiliyor aşırısı için birşey beklemeyin.seyyar satıcılar 15 liraya satıyorlar sokaklarda
#eksikpazar
kaportayı bozarsınız hiç ellemeyin
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Ya mantık var.
15 liralık ürünle göçük derdini giderebilceksek, neden göçükçülere 200-300 lira belki daha fazla para verelim ki.
Açıkçası kendi arabamın yanından geçirmem bu aleti.
Yakın zamanda göçükçüye vereceğim kendi aracımı.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
bende kaportaya dokundurtma taraftarı değilim ama çamurluk nası olsa plastik, çamurluktaki bir iki ufak göçüğü gidereceğini düşünüyorum.Zaten asıl amaç slikon tabancasıydı15 tl ye gayet ucuz .çok büyük bi beklentidede olmamak lazım
Dün gece youtube da filan izledim bence gayet amatör anlamda başarılı. Denemek lazım.
PDR – Smart Dent gibi profesyonel bi çalışma yapamazsınız. Ama ben kaportadaki büyük göcüğü
cam vantuzuyla elle çekerek yerine getirdiğim için yaparım gibi me geliyor... Nette okudum
püf noktaları varmış onları uygulamak lazım. Silikonu acaba bildiğimiz silikon mu ?
KK USTASI | DOLU HASARI | BOYASIZ KK GDERME
Ben bu adamlarınki gibi profesyonel bir çalışma beklemiyorum tabiki
Orjinal boylı bölgede kullandım %100 değil ama % 90 işe yaradı.
sonradan boyanmış astarlı parça üstüne başka birinin aracında denedim boyayı 1 tl büyüklüğünde kaldırdı.
Kendi aracımın çamurluğunda hafif bir göçük var boyalı bu sebeple denemeyeceğim.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)