Engine Bay mods...

Thread: Engine Bay mods...

1. 1.6 VTi's Avatar

1.6 VTi said:

Engine Bay mods...

Konuyu nereye açacağımı bilemedim, en uygun bölüm burası gözüktü. Gerekirse yetkili arkadaşlar konumu taşırlar zaten.

Gelelim konuya... Öncelikle araç 98 Hatchback VTi, yani EK Civic. Öğrenmek istediğim, aşağıda fotoğrafla örneğini vereceğim şekilde kaput içini düzenlemek, ya da düzenletmek istesem, İzmir'de nerede ve nasıl yaptırabilirim ?

Engine Bay'i bu hale getirmenin herhangi bir dezavantajı var mıdır ? Ve son olarak maliyet yaklaşık ne kadar tutar ?

Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

2. Engine Bay mods...

_muhaRRem said:
    abs beyni iptal
    silecek suyu deposu iptal
    direksyon hidroliği iptal
    yakıt hattı elden geçicek
    akü başka yere alınacak
    sigorta kutusu başka yere alıncak
    ve bu arabada motor kulak yerierindede ekstra bi işelm var gibi şasede

anlayacağın çook uzun iş ama neden olmasın ..
    Dr.ECU

3. 1.6 VTi's Avatar

1.6 VTi said:
    Direksiyon hidroliği duruyor ama ?

Diğer iptallerin yerini değiştirip böyle bir sonuca ulaşmak mümkün mü peki ?
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

4. 1.6 VTi's Avatar

1.6 VTi said:
    Anlaşılan zor bir iş, tamam vazgeçildi.

5. Engine Bay mods...

kanashibari said:
    Zor diye birşey yok. Sadece bunun için uzun zaman lazım ve uğraş lazım.
    Bunu parayla yaptıramakta gerçekten çok zor bu tip konuları yurtdışı forumlarından çok inceledim
    ve çoğu kendi uğraşıp yapıyor.
    Sıralamayı yazarsam
    Motor inecek arabanın içi sökülecek
    Torpido sökülecek
    Daha sonra motor içi temizlenip tekrar boyanacak megesler kazınıp iptal edilecek gereksiz tüm delikler doldurulacak.
    Sigorta kusutu fren hidrolik dağıtıcıları ve boruları gibi herşey torpido içersine alınacak falan filan diye uzuyor gidiyor liste.
    İşten anlıyorsan elin yatkınsa bunu kendinin yapması lazım.

6. despe's Avatar

despe said:
    görünmeyenlerin %90 ı torpido altına gizleniyor, yapılmaya yapılır çok zaman alır.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Quote Originally Posted by Maxiboost
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

7. E0041's Avatar

E0041 said:
    ben tüm kabloları çamurluk içine aldım fren borularını torpitonun içine çektim kamut içi sigorta kutusu falan hepsi torpitonun altında ama uzun sürüyor sıkılıyorsun ben ara verdim şimdi motor havuzundaki delikleri kapamaya geldi sıra en sonundada k24 ü koyup güzel fotolar çekerim en 3 ay sonra resimleri paylaşırım
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

8. ilovedrifting's Avatar

ilovedrifting said:
    Zahmetli iş.

9. Engine Bay mods...

tdipower said:
    golfe yapıcam yakında bunun için 1 hafta ayırmak lazım ortalama ve elinden iş gelmiyorsa başkasına parasıyla bile yaptıramazsın
    RACE WERKS

10. erdemx's Avatar

erdemx said:
    konuyu hortlatıcam ama bu sistemi ciddi ciddi düşünüyorum herşeyi torpidonun altına koyduk akü bagajda vs peki westinghouseda torpidonun altındamı kalıyor

11. ruudvan's Avatar

ruudvan said:
    Quote Originally Posted by erdemx View Post
    konuyu hortlatıcam ama bu sistemi ciddi ciddi düşünüyorum herşeyi torpidonun altına koyduk akü bagajda vs peki westinghouseda torpidonun altındamı kalıyor
    hayır motor ıcınde kalıyor .en fazla westınghaus boyanır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

12. Osman Bahadır's Avatar

Osman Bahadır said:
    Quote Originally Posted by erdemx View Post
    Bunu yapan adam manuel frene dönmeli bence.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

13. Engine Bay mods...

KGüneyli said:
    olur yapılırsa cokta güzel olur. ama dedikleri gibi cok ugras ister zamanın varsa basla simdiden
    #KGdetanirlar

14. gökan's Avatar

gökan said:
    unut bunu sen ama bazı kabloları camurluk altından gecırebılırız
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

15. 8.000rpm's Avatar

8.000rpm said:
    Fotodaki arac eg sanirim
    Bu arada kablo vs gizlemek icin hazir kitler vardi yanlis hatirlamiyorsam
    İzmir'den Erol bir ara yapmayi dusunuyordu
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

16. erdemx's Avatar

erdemx said:
    yani bu kadar abartı olmasada kabloları sigorta kutusunu firen hortumlarını silece su haznesi felan alınabilir davulun sesi hesabı çok zor gözükmedi bana

17. 16EC813's Avatar

16EC813 said:
    kule gergisi çok iyiymiş
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

18. tuningcan's Avatar

tuningcan said:
    Ankarada Erkut abi Yapabiliyor diye biliyorum
    " Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"

19. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Quote Originally Posted by o.b.k View Post
    Bunu yapan adam manuel frene dönmeli bence.
    Aynen. Güzel bir pedal box ile çift MC li bir sistem. Hatta MC'leri firewall'dan dışarı değil pedalların üstünde tutan reverse type dedikleri pedal box ile harika olur. Birde remote reservoir yaptın mı dadından yinmez.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine