Bende ses sistemi filanda yok...
arabayı aldığım kişi şarj dinamosunun bakımını yaptırdığını söylemişti, çözemezsem baktıracağım, teşekkür ederim
kablolarda temazsızlık olsa hiç yanmaz yada arada bir yanar diye tahmin ediyorum, biraz bekleyince düzeldiğinden bu ihtimali pek düşünmedim ama bakacağım, tecrübe başka olurteşekkürler...
kablolarda ısınma yok gördüğüm kadarıyla, şase nin zayıf olduğu düşüncesinde hemfikiriz... teşekkür ederim...
çözemezsem zaten ampul yada balast değişikliği yapacak gibiyimyardımlarınız için sağolun...
mesajın sonunda bu konuyla ilgili yazı ekleyeceğim, yorumlarınız için teşekkür ederim...
teşekkür ederim kerem abi, biliyorum orayı, kendim uğraşmak istediğim için biraz da araştırıyorum, bi ilerleme kaydedemezsem mecburen bi bilene gideceğiz artık
xenonlar ısınma prensibiyle çalıştığı için başta kısık olup sonra açılması zaten normal ama bu süre çok uzunsa veya dediğiniz gibi bazen açmıyorsa da benim tahminim balast. dediğim gibi fazla bir bilgim yok cevap veren olacaktır illaki
yazdıklarınıza aynen katılıyorum + benim gözlemim şu; akü yetmiyo gaz verince akünün voltajı arttığından çakar olmuyo ama 4lü leri vs. yaktığımdada bu durum geçerli akü yada şase ihtimali yüksek gibi...
estağfurullah mesajın sonuna ekleyeceğim güvenli yolculukla ilgili... sağolun yorumunuz için..
güzel fikir aslında denemeye değer, teşekkür ederim
---
sislerimdeki xenonları sökmemi tavsiye eden kişilere açıklama yapma ihtiyacı duyuyorum:
aracı aldığımda far ve sis xenon vardı zaten ama ayarları çok yüksekti ve gerçekten rahatsız ediyodu, ben başta bi lastikçiye far ayarı yaptırdım ama içim sinmedi diğer araçlarla yan yana çekip ayarlarını kendim yaptım, hatta farları açıp başka arabaya bindim karşısından geldim ve hiçbir şekilde göz almıyor farlarım, kendime yapılmasını istemediğim bişeyi ben de başkasına yapmam asla bu nedenle bu konuya inanın önem veriyorum, trafiktede aynı şekilde hiçbir sellektör yapan vs. olmadı şimdiye kadar... sislerime gelince zaten 7/24 sisi açık gezen birisi değilim gerekli olduğunda yada fotoğraf çekeceğim, arabayı göstereceğim yerlerde açarım sislerimi de aynı şekilde en uygun şekilde ayarladım. bugün istanbul auto show dan gelirken çok şiddetli yağmur vardı far ve sislerim açıktı olumsuz bir sellektör vs. almadım. tek sıkıntım o yağmurda sarı sis kadar aydınlatmaması ama arabamın aydınlatmasına beyazı daha çok yakıştırıyorum, kimsenin hakkına girmedikçe de beyaz xenon takabileceğimi düşünüyorum, teşekkür ediyorum yorumlarınız için sağolun![]()
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
bir arkadaş daha önermişti, bunu değerlendireceğim teşekkür ederim
yukarıda birçok tavsiye verildi umarım sorununuzu çözersiniz, ben de inşallah
bende var, videodaki aynı olay bennim içinde geçerli...
görmek isteyen olursa ben de video ekleyebilirim![]()
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
ne güzel işte bugatti veyron da var aynısı çakarlı xenon![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)