donması cok zorlasır mecburen karıstıracaksın anadolu yakasındaysan yardımcı olurum
karışımda kullanılan mavi yada pembe olan kobalt saydam olansa mac'dir. kobalt ve mac karıştıgı anda reaksiyona girer ve karışım miktarı fazlaysa parlama yapar dikkat et. karışımı ayarlarken hava soguklugu ve kullanacağın malzemeye göre ayarlaman gerekli elastik olmasını istiyorsan farklı sert olmasını istiyorsan farklı dojazı var. mac fazla olursa süremeden dondurma ihtimalin, çok az olursada donmama durumu var. bunları göz önünde bulundurup karışımı hazırla.
** yanında bir kova su bulundur, karışımın sen dozunu mutlaka kaçırırsın yanmaya başladıgında suyun içine at yangın çıkmasın![]()
koyu kıvamda olan polyester şeffaf olan sitren pembe gibi olanda sertleştiriciönce polyesteri koyun daha sonra koyduğunuz polyesterin %20 si kadar sitren ve %5 i kadar da sertleştirici koyun.ben böyle yapıyorum sıkıntı yaşamıyorum.
It is not hocus pocus,it is all about focus.
sertleştiriciyi çok koyarsanız malzeme kaskatı kesilir bunuda ekleyeyim![]()
cam elyafı fazla kullanmayın o halde ne kadar cam elyaf olursa esneme o kadar azalır..cam elyafa polyesteri iyi yedirip hava bırakmadığınız takdirde sorun olmayacaktır diye düşünüyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)