saxo mk1 clio 4 tekı kırmızı yapmayı dusunuyorum sızce nasıl olur bırde boya kodu lazım
saxo mk1 clio 4 tekı kırmızı yapmayı dusunuyorum sızce nasıl olur bırde boya kodu lazım
Yalnız o boyaya sonradan pasta vs yapılamadığını biliyorsunuz değil mi ? Kırmızı araç alacaklardan yazı alınıyor kesinlikle cila vb ürünleri kullanmayacağım aracın üzerinde diye.
Çok benzeri bir renk de Alfa Romeoda var, 8C kırmızısı olarak geçiyor.
Ben de bilmiyorum abiBen de kırmızı aldım, kimse bana öyle bi belge imzalatmadı ama normalinde imzalatılıyormuş.
Onlar öyle diyince ben de sıkıntı olur diye cila vs yapmadım, sıkıntı yoksa ben de girişeyim![]()
Ben de boyanın normalde pembe olduğunu ve sacın üzerinde 9 10 kat işlem olduğunu sonradan bu renge döndüğünü falan okumuştum ama tabi şehir efsanesi olabilir![]()
bende pembe oldugunu duydum rengın verniklerlerle kırmızıya dönüyormus ama pasta veya cila olup olmadıgını duymadım hıc kod sımdı 8c mı clıo
Aracın o parlaklık ve güzel tonu almasında özel renkli atılan verniğin de etkisi var yani sırf o renge boyayınca aynı tatlılığı alamazsınız bence.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Belki boyanın / verniğin atılma yönteminde falan farklılık vardır, sonuçta eğitimini alıyorlar boyayı üretmeseler de yeni çıkan bir aracın genel anlamda![]()
renkli vernik mantıklı ama kırmızı üstüne hangi renk vernik atıldı acaba? güzel bi renk olmuşmerak ettim şimdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)