Vernik normalde neye göre seçiliyor?
Araca göre şudur budur diye bir kaide yok sizin ne kadar kaliteli istediğinize bağlı , siz neyi isterseniz kullanırsınız.
Fakat boya markası ne ise vernik ve hatta diğer kullanılan malzemelerde aynı marka olursa daha iyi olur, hepsi bir firmadan çıkmış olacağı için daha verimli olur ve daha iyi uyuşup örtüşür.
Marka kararına gelince kullanıcıya bağlı, ama eğer en iyi kimya firması hangisidir diye sorarsak tabiki benim araştırdığım kadarıyla basf glasurit derim....
ben de bütün malzemeleri tinerine kadar Glasurit ile boyattım... kesinlikle doğru karar, merakla bekliyorum fotoğrafları...
bende boyatıcam demek isterdim ama boyatmıycam boyayacağım aracımı genel olarak malzeme fiyat listesini ekleme şansında olursa sevinirim
liste olarak vermem imkansız çünkü aklımda değil listesi vardı dükkanda eğer bulursam yazarım fakat benim aldıklarımın tamamı 1000 lira gibi tuttu...
ve eklemek isterim bu güne kadar çok araba topladım boyattım söktüm taktım ama şuna inanın glasurit kadar başarılı bir boya ya da vernik görmedim......
ayrıca listedeki ürünlere sonuna kadar kefil olabilirim.....
ilgi alaka için teşekkür ederim uygulama öncesi ve sonrası fotoğrafları bekliyorum benimde tahmin ettiğim bütçe bu civarlardaydı birde bnua fırın kirasını ekliyeceğim okadar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)