1m tamponunu e90 lcilere uygulayanları gordum yurtdısında.bunu nasıl yapabiliriz farın altında bosluk kalıyor biraz.bunu uydurmanın bir yolu varmı?
![]()
1m tamponunu e90 lcilere uygulayanları gordum yurtdısında.bunu nasıl yapabiliriz farın altında bosluk kalıyor biraz.bunu uydurmanın bir yolu varmı?
![]()
Çamurluğu çok geniş 1M in. Tam uyacağını sanmam. Yok boyutlar aynıysa tam oturursa sadece farın altı boş kalıyorsa işiniZ kolay. Hiç belli etmeden hallolur.
e90 tamponunu da 1m tamponunu da ortadan yarıyosun.. e90 tamponunun üstünü 1m tamponunun altına kaynatıyosun.. 98 civiclere 99 tamponu takanlar anladı demek isteiğimi
ya da bu tampon 3 serisi için bi firma tarafından üretilmiş çakma 1m tamponu.. 1 m tamponunu direk alıp takmayı düşündüğünü anladım ben.. yanlış anladım mı bilmiyorum ama öyle bişey mümkün olmaz..
evet dogru anlamıssınız direk takmayı dusunmustum kaynatma falan öyle bir işe girmemevet yurtdısında direk baska bir firma üretimi e90a uyan bu tampondanda satılıyor ama getirtme şansım yok
G force motor getiriyor prior design'ı Türkiye'ye, orayla irtibata geçin.
DiSTRiBÜTÖRLÜKLERiMiZ « G-Force Motorsport
e92 nin tamponun ust kısımını kesın 1m ınde alt kısımını kesıp ortadan bırlestırın
egerkı tampon egımlerı tutarsa uyar
takım kım kıyıp 2 tampona bu işlemi yapar bılemıyorum
en mantıklısı hazırını almak![]()
2007-2010 BMW E92 2dr 1M Style Front Bumper - Rakuten.com Shopping
Birileri alsında kalıp çıkaralım bizde nasiplenelim![]()
Orjinal tampon uymaz biz ölçtük 1Min tamponu geniş kalıyor prior design e90 e92 kasa için 1M tamponu üretti diyebiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)