aynen bende hiç memnun kalmadım işi bilmiyolar kesınlıkle dogru .
aynen bende hiç memnun kalmadım işi bilmiyolar kesınlıkle dogru .
bende mini onarım paketinden faydalanmıştım
ufak göçük tamiri ve lokal boya yapıldı anlaşılmıyordu bile
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
mini onarimda yapılıo ama onlar biraz camura yatmayi seviyo yok su girmez yok bu girmez die bastirin giderseniz
arkadaşım geçen aracını bırakmış mini onarımdan ufak tefek çizikler vs için.bugün aramışlar arka tampondaki hasarı yapamadık dahada büyüdü bu yüzden size yeni tampon aldık takıldı boyanıcak ekstra ücret talep edilmeden bu yüzden bugün aracı teslim edemiyoruz vs demişler.şaşırdım yarına alır eğer gerçekten böyleyse sıkmadılarsa gözüm kapalı bırakırım oraya
ben 1 kez kaskodan yapılması için bıraktım aracımı saolsunlar yagmurda camı acık sekilde aracı dısarda bırakmışlar su bastı aracı.. bida götürmem..
kingile kasko kapsamında ufak bir işim oldu.sol kapıda, otoparkta oluşan mnik bir kapı çarpma izi vardı.götrüm bakalım yapabileceklermi dye.ilk başta kalması lazım aracın yoğunuz dediler ama üsteleyince haleetirdim.10 dk falan sürdü. camın aradan bir demir sokarak haleettiler.beklediğimden başarılı bir işlem oldu.%98 kayboldu ezik.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Önceden gidip tespit yaptırıyorsunuz form dolduruyorlar 1-2 hafta sonrasına randevu alıp götürüyorsunuz aracınızı.
Ciziğe göre muamele yapıyorlar.
2 ay önce götürdük bagaj kapağını rütuşlamışlar, kabarmış bir daha bıraktık daha iyiydi.
Ben götürdüğümüz yerden memnun kalmadım açıkçası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)