Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bunlar Tr bende daha cok fazla araba var yapılan, ama yaz basında bi furya ile saldırdık, şimdi heves kaçtı gibi.
Bmw nin direksyon yanlar alkantra ortası karbon canlı hali ile gerçekten çok güzel, burda hem kalite yok hemde acıdan dolayı kotu gelmiş olabilir.
arabada 15 parca var hepsi karbonbiraz karbonu cıkyıo biyerden sonra. belli yerleri yapmak lazım.
106 içinde kapı içleri dahil bi cok parca kaplandı gene yaz basında sadece garajda oturup torpidonun etrafını takdım, geri kalan evde sus duruyo sitede resmi var.
gokhan, yakında epey foto koyar 106 karbon
bide bmw nin orjinal direksyonunu boyle oldugunu dusunursek bence buyuk gelişme var
![]()
Bu 206 daki konsol gerçek karbon mu. Orjinal konsol kaplandı değilmi. Sanırım baskı felan değil bu üstü parlak duruyo epoxy ve cilalı yani istediğimden. Bu gün şu baskı yapan bir yere gittim Mecidiyeköy'de. Fiyatları baskı için bana fazla geldi. Seninle irtibata geçmemiz lazım. PM den msn alabilirmiyim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Schumi.Projects
Senin doç vaypır karşısında pro içilecek kadar oldu yaniBir aralar aynan bile yoktu gökhan bey. Bu burjuva proları nerden geliyo. Ezilmiş halkımın parası ile mi yakıcaksın proyu karbon 106 karşısında.
Hayırlı olsun kanka. Gelicem bakmayan.
Schumi.Projects
Schumi.Projects
bi konuda yardıma ihtiyacım var resimde kapı döşemesi iptal cf olan parçayı ben 94x25 kontraplak olarka kestirdim ama bombeler oldugu için kesip biçerek yapamadım deli oldum bana o bölümün kalıbını kim çıkarabilir döşemeci yada bu bas kabini yapan yerler çkartbilirmi delikler yada kapı kolu bölümü önemli değil benim için önemli olan bombeler düzgün cuk oturması gerekiyor sonra cf'den yapılacak zaten.bildiğiniz farklı biyer varmı yapıcak.
şimdiden teşekkür ederim
takıldığım yerleri işaretledim
![]()
müzik tesisatcıları fiberden arabanın kapı içlerini fln yapıyorlar..sizin tam olarak istedginzi anlamadım ama o kalıbı cıkarabilirler diye düşünüyorumm..
sonucta oraya tam uygun bi fiber yapıp boyuyorlar fln..bunuda yaparlarr bnce
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)