User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Ae101 Arka Bez Davlumbaz, Uydurma ?

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Ae101 Arka Bez Davlumbaz, Uydurma ?

Arkadaşlar, Toyota corolla 2002-2007 e12nin arka çamurluk sessizliğine alıştığımdan 1993-1998 ae101 sesli geliyor, üstüne birde basınca arabayı iyice arttı ses özellikle yağmurlu havalarda pıtır pıtır sesler geliyor . Tabi lastik seside geliyor, tamam lastiklerimin sertliğinden geliyor olabilir ama çok fazla geliyor gıcık ediyor. E12 de eski lastik olmasına rağmen arka taraftan hiç lastik sesi gelmiyor.

E12 lerin çamurluk davlumbazları bezden olduğu için sesi önlüyor olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden ae101 de buna benzer uygulama yapmak istiyorum. Siz daha önceden yaptınız mı yada neler yapılabilir ?.

E12 nin çamurluk davlumbazını bulamadım net'te bulan gören haber edebilirmi.

Ae101'in arka çamurluk içine e12nin davlumbazını uydurabilirmiyiz ?

Not : Ön davlumbaz sökülüp kaportaya kat kat pütür atıldı, davlumbaza ise bitüself uygulandı. Ön taraftaki ses ciddi azaldı, arka davlumbaza sadece kat kat pütür atıldı ses azaldı gibi ama hala çok. Arabanın alt tarafı komple pütürlü.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncel arkadaşlar.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)