Arkadaşlar istanbul da kaliperi söküp zımparalayıp boya yapan yer varmı ? Al bir sprey sen boya dıyenler olur ama o sekılde ıstemıyorum...
Arkadaşlar istanbul da kaliperi söküp zımparalayıp boya yapan yer varmı ? Al bir sprey sen boya dıyenler olur ama o sekılde ıstemıyorum...
Kaliperi söküp zımpara, boya yaptıktan sonra ısınan kaliperdeki boya dökülmüyor mu? bilmediğimden soruyorum
2005 yılında aracımın kaliperlerini Foliatec marka kaliper boyası ile kırmızıya boyatmıştım. Hala canavar gibi tavsiye ederim. Kolay bir işlem.
Foliatec Brake Caliper Lacquer - YouTube
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
bu ürün gerçekten çok güzeldi, 2007 senesnde de ben kullanmıştım, ben kaliperleri söküp yapmıştım 1 gün bekletmiştim ancak kurumuştu fakat sonrasında inanılmaz güzel olmuştu hem rengi çok başarılıydı öyle cart bir kırmızı değildi hem de kirlendiğinde su tutar tutmaz tertemiz oluyordu, hala aynı şekilde kullanılıyor...
ısıya dayanıklı sprey boyalar satılıyor, ısı dediysem 500-600 dereceler
sakın elektrostatik boya falan düşünmeyin erir-dökülür
tabi emekli veya memur modunda kullanıyorsanız birşey olmayacaktır
ama pistte veya performanslı fren kullanımında o kaliperler şöyle 300 derecelere bir gelsinde göreyim ben o elektrostatik boyayı
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Aynı markanın birde sprey ürünü var. Acaba hangisi daha iyi sonuç veriyor. Fırça ile sürülenmi yoksa sprey olanmı? Fiyatlar aynı sayılır.
Foliatec Kaliper Boya/Film Universal 2K Lackspray 400 ml Fiyatı
Spreyin uygulama videosu;
FOLIATEC.com - Universal 2K Lackspray +++ Universal 2C Spray Paint - YouTube
DTi
Benim kullandığım fırça ile sürülen idi. Farkını bilemiyorum.
Ama şimdi kullandığım araçlar için de almayı düşünüyorum.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
jant lastik aldığım yer akçalı ile boyadı 1.5 yıldır sıkıntısız renkli kaliperler..
aracı sakin kullanan bir yapım var bu da bir etkendir tabi..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
kaliper boyama ve restorasyonu konusunda elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım ilgilenenler bana pm ile ulaşabilir.
@crisis ortalama stıcker ölçüleri nedir , bende bi kaç hafta sonra kaliperleri boyayıp brembo stıckerı yapıştırmak istiyorumda ( citröen c4 )
PSA Brother's
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)