18 inç te37 jantlarımı boyatabileceğim uçuk kaçık saçma sapan rakamlar istemeyen yerler var mı daha önce tecrübe ettiğiniz yada bildiğiniz ? Jantlar araç üzerinde her yer hu şekilde boyamıyor söktür öyle getir diyor bunuda yazim dedim![]()
18 inç te37 jantlarımı boyatabileceğim uçuk kaçık saçma sapan rakamlar istemeyen yerler var mı daha önce tecrübe ettiğiniz yada bildiğiniz ? Jantlar araç üzerinde her yer hu şekilde boyamıyor söktür öyle getir diyor bunuda yazim dedim![]()
Abi yardımını bekliyorum mesaj kutun dolu@STP
yanlış hatırlıyorda olabilirim varsa düzeltin jantmax jantlar boyanana kadar teneke jant temin ediyordu sanki
istersen maslakta tarif edebilirim,ben daha yeni boyattım.
15" 6 kol jant 400 lira verdim,çok da güzel oldu,fırında boyuyor.
Yalnız jantı lastiklerden ayıran cihazı yok,mecbur dışarda söktürüyorsun,yani adama direk jantı teslim etmen gerekiyor.Fakat çapı büyük jantlara ne fiyat verir bilmiyorum.
Açıkçası yerinizde olsam aracın üzerinde jantları boyatmam.
İstediği kadar sarsın aracı rahat bir gün araç dükkanda boya tozlarının içinde kalıyor, gerekirse bir günlük kapalı otopark parası veririm dört tane krikonun üzerinde arabayı bırakır jantları öyle veririm kafam rahat olur en azından.
ben yıllar önce mugen mf8 replikası jant almıştım bi arkadaştan o jantları Jantmax ta boyandıgını söylemişti ,ve şuan da halen daha hiç sorunsuz kullanılıyor ben 4 sene filan kullandım yaklaşık bi sene oldu sattıgım arkadaşta bi sıkıntı yok kullanıyor aracında
http://www.techturkey.com/forum/jant...-toz-boya.html
Konu 16EC813 tarafından (11-10-2017 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bende bahçelievlerdeyim bi ataştırıcam burayı
O şekilde yapamam söktür götür rot balans akı bokunu geçer
Üzerinde boyatmak gibi bir niyetim yok valla
Konuşcam bugün kendisiyle
Valla Cem abi foruma özel biraz daha indirim yaptı piyasada dönen rakamlar o ve ona yakın rakamlar riske girmeyip ona gidebilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)