Jantıma yapışmış olan balata tozlarını ne ile çıkarabilirim ?
Bir iki benzincde satılan jant temizleme spreyi denedim ama bir işe yaramadı önerebileceğiniz daha pro bir ürün var mı ?
Jantıma yapışmış olan balata tozlarını ne ile çıkarabilirim ?
Bir iki benzincde satılan jant temizleme spreyi denedim ama bir işe yaramadı önerebileceğiniz daha pro bir ürün var mı ?
tuzruhu jant boyasına zarar verir,yerine linkteki ürünü öneririm.Ben uzun süredir kullanıyorum,çok memnunum.
http://www.hepsiburada.com/sonax-jan...id=otson429200
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
tuzruhunu bekletmessen hıc bır zarar vermez sıkıcaksın sonra 4-5 sanıye sonra tazzıklı su bascan balata tozundan eser kalmaz![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
kanka ben benım jantlara her yıkamada yapıyorum cıllop oldugu ıcın 2 yıl oldu bır sıkıntı yok ama her jant bır degıl tabı![]()
eski arabamda yıkamacıda benden habersiz tuzruhu sıkmışlar jantlara,boyası hep atmıştı.Bence o riske değmez,sonax jant temizleyici sıkıyorum,pırıl pırıl12 lira bişe sonuçta epeyide gidiyor.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
boyalı janta sıkmıcaksın zatı orjın janta bırde parlaklı jantlara yapmıcaksın zatı parlakda pek balata tozu yapısmıyo kanka![]()
Meguıars profosyonel jant temizliyici var.O temizlemezse zaten direk tuz ruhunu sık üstünede suyu bas tertemiz olur.
jantlar orjinal vti jantı boya falan yok üstünde...
ben önce şu sonaxın ürününü deneyeyim olmazsa meguiarsın ürünün denerim yine olmadı tuz ruhu artıksaolun
Jant temizleyici ürünleri de jant üzerinde bırakırsanız boyaya zarar verir.
Bekletmeden yıkamak en iyisi olacaktır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)