tavana çekilen parlak folyonun boyaya her hangı bı zararı olur mu?kulllanan arac sahipleri bu konuda yorumlarını ve tavsıyelerını yazarlarsa iyi olur..
tavana çekilen parlak folyonun boyaya her hangı bı zararı olur mu?kulllanan arac sahipleri bu konuda yorumlarını ve tavsıyelerını yazarlarsa iyi olur..
cumartesi günü, arkadaşımın aracındaki folyoyu söktük.
araç satılacak ve stock hale getirdik.
3m folyo idi. piyasadaki en iyi folyo denilenden yani..
3 saatimizi aldıbir saç kurutma makinası ile çok daha rahat çıkıyor. altındaki yapıştırıcı kalıntılarını da tinerle temizledik, süper oldu..
bitti gitti..
yani demem o ki boyaya hiç bir zararı yoktur folyonun.. 3-4 yıl kullanırsan tabiiki ton farkı olabilir.
Aracın yaşı varsa eğer,dikkatli sökülmediği zaman verniği çıkartabilir.
Kapı direklerindeki folyoları yenilemek için sökerken ufak bi kısımda başımıza geldi , pek önemsencek bir yer değil ama tavanda olması üzücü olabilir
tavanda olması kotu olabılır.soru işaretleri olustu acaba bende yasarmıyım sokmeye kalktıgımda diye?
sökmek istersen usulüne uygun şekilde sökülürse sorun olmayacaktır. Yanlış uygulamalar tabikide boyaya ve vernige zarar verebilir.
korkucak bişi yok yap yap
www.honda-tech.com
1881 - 193∞
Ben para vermedim ama yapan arkadaşım 200e yaparım diyodu zira oda dükkanı kapattı artık... Cast folyo uygulanırsa ne yapıştırırken, ne kullanırken, ne de sökerken bi zararı olur...
bunlarda öle yapılırken 2 foto
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)