muhtesem o ch-r![]()
Maslak 2. kisimda, kimdir sorusuna gelecek olursak; turkiyeye E60 M5 gelmeden fiber bodykitini 520d'ye uygulayan isciligi ve malzemesi gayet kaliteli garantili is yapan fakat azicik tuzlu fiyatlara sahip fiber servisidir temelli, 911'ler, lotuslar vs vs bir cok araba gordum garajlarinda itinayla yapiyorlardi. Yolun dustugunde ugra gerekli informasyonu vereceklerdir zaten. Kendi hazirladiklari bodykitide fotograftan bakarak yaptilar parmak isirtacak bir iscilik.. Dedigim gibi orjinal tampon traslaniyor fiber malzemeler oturtuluyor; difuzor on panjur biraz daha farkli sanirim ama beni bitiren nokta yan marspiyeller oldu.. Ve yakin bir zamanda a4 b8 1.8t duz vites 120hp araci olan bi arkadasim evotech chip yaptirdi son dyno verisi 193hp 400nm tork, verilerin %100 dogru olmadigini dusunecek olursak, yuruyenede gerekli mudahale yapildiktan sonra guzel saglikli lastiklerle duz vites olmasida sebebiyle yerinde tutulmaz bir arac oldu fakat o arkadas bodykit dusunmuyor. Sen bodykitte dusunuyorsan, araci hizlandirmakta fayda olacaktir diye dusunuyorum. Detayli konusmak istersen msn'im var zaten sende. Kolay gelsin simdiden.
Saygilar,
maslak sanayide tuning garage diye bi mekan var yapıo a4ler için bazı çalışmalar plastikten falan vardı ancak sormak gerekir
arıyorum ancak bir türlü telefon çalmadı, internette bulduğumdan başka numarası var mı acaba ?
birde arka çamurlukları istiyorum ancak arabayı bırakmadan alabilir miyim ? :S nasıl yapıyorlar ? arabayı bırakmam gerekir mi ? yoksa kalıpları olan biyer var mı ?
böyle biryer bilen var mı ?
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Tuning Garage Bulduğum numaraları bunlar
Ad İbrahim
Soyad Şahin
Telefon (İş) +90-212-2766732
Telefon (Cep) +90-532-2879465
Rieger'in her zamanki iğrenç marşpiyelleri dışında güzel.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)