98 Front lip ile 99 front lipi sürtünmesi konusunda biraz fazla kafa yordum birde sizin fikirlerinizi almak istedimŞimdi bende 98 model ön plastik karlık var vede memnunum ama bu istanbul yolları + sabah olmayan akşam eve dönüşte olan italyan çukurları beni paronayak yaptı ? Setleri saymam zaten içimizden birer parça olmuşlar
Sürte sürte gidiyoruz işte ama içim cız ediyor her seferinde. Şimdi asıl konu şu 98 model ön karlık ile 99 model ön karlık arasında sürtme olasılığını düşündüm ve şöyle bir kanıya vardım 99 ön model daha az sürtme yapar ? Çünkü 98 model eki daha önde ve haha keskin hatlara sahip. 99 modeli ise daha düz ve geride kalan yuvarlak daha çok darbe emen bir şekli var buda aracın ön tekerleği sete girdiğinde karlık geride kaldığı için kurtarma payı daha çok oluyor ve tekerlekle birlikte havaya kalkiyor.
Özellikle geçen bayramda avcılardan hacı şerifin deniz tarafına inerken bazı yokuşlar çok dik ve inerken bütün ailemi yağmurda indirdim ama gene sürte sürte geçtim buda bana tuz biber oldu iyice kafayı yedim. 98 model ekinin uzantısı beni bu düşünceye itti.
Çizikler oldu alt tarafta Allahtan ek plastikNeyse çok kafa patlattım anladınız siz onu
Kusuruma bakmayın.