bende herhangi bir renk alıp kırmızı kaplatsam diyorumda maliyeti ne kadar tutar acaba mugen rr style :)
Printable View
bende herhangi bir renk alıp kırmızı kaplatsam diyorumda maliyeti ne kadar tutar acaba mugen rr style :)
ruhsata işletmesi falan kaça mal oluyor siyah renk alırsam tavanı kaplatmıcam zaten tavan siyah kalır
ben öyle yapmıştım :) fakat siyah alırsan birde temiz ise bence kıyamazsın kaplatmaya bile :) muayene harcı yatırcan sonra ek1 doldurcan birde ruhsat işlemer 200-250 arasına sanırım biter ben ruhsata işletmeden sattım çünkü :)ek2 doldurup muayeneye gittim soora sattım arabayı ama ruhsat değişimi en fazla 70-100 arası kendin git uğraş muamlcye para verme
muameleciye az bişey veririm tanıdık muamelecim var çünkü ama kırmızı bi rr yaparsam gerçekten tek olurum :D
istanbuldaki butun taxicilerin kaplamasını yapan yerde yaptırdık dbs yi:) gayette guzel is cıkardı adamlar aynı is icin bilindir bir yer 1200 tl istedi biz yarısına yaptırdık gayette guzel oldu bu is o kadarda abartılacak bir is değil 3 saatte 1 aracın komple kaplandıgını dusunursek o 1000 ve ustu paralar bu is icin bana biraz fazla geliyor...
zaten yapmak değil bence mesele sökünce zarar verip vermemesi. eskiden de reklamcılar yapıyodu ama sökünce problem oluyodu.. eğer sizin yaptırdığınız yer bunun garantisini veriyosa sıkıntı yok tabi
bende kaplattım ondan diyorum kango kaplattım pastane için eski düzen arabanın anası ağladı.. ben paran yok orda yaptırmışsın mı dedim sana??
kaplamanın bence fıyatı 35o 4oo olmalı 12oo ne kaplıyor altınmı parayı çöpten kazanmıyor kimse
komple araba boyaninca boyandi oluyo ama :) bu arada ben hep demisimdir derimde..1 lirayada domates var 3lirayada biri dalindan koparilmis koy domatesi digeri n oldugu belirsiz..
3lirayi veririm kafam rahat olur1 kere veririm.
bunuda oyle dusunuorum ben sahsen..tmm eet 1500 cok ama sunuda unutmayin 1gunde kapliyolar fitiller kilit sistemi vs sokulen bi cok parca var..bence normali 1000-1400 arasidir.oda arac buyuklugune gore degisir..hea ben kaplatiyim rengi solsun yada aractan cikartirken boyasi sokulsun vs derdi yoksa bilemem..
onurcum komple arabayı sokseler kaplasalar 6 saatlerini almaz ki o denli bir calısma icin 1500 lira vermek akıl karı değil
bir araba boyanmadan once hangi evrelerden geciyor biliyorsundur
ezikler ufak tefek hasarlar duzeltilir aynı sokum islemleri yapılır gereken yerlere macun cekilir zımpara olur en son astar atılır ardından fırına girer 2 kat boya 3 kat vernik atılır 1500 tl ki bu islerin tamamı 3-5 gunden once bitmez adamlar 6 saatlik is icin ki malzemesi ne tutcak bildiğin naylonun guneste solmayanı 1500 lira para alıyor inan bana muthis para kazanıyorlar hos kimseye zorla getir arabanı kaplayalım demiyorlar allah daha cok versin ne diyim:)
arkadaşlar bilen var mı_? illaki belirli pastel yada mat renkler le mi kaplama oluyor, parlak, ışıl ışıl derin renkte kaplama olur mu_? örneğin;
http://img688.imageshack.us/img688/3108/1zd8b2h.jpg
bu fotodaki tarz kaplama yaptıramassın kaplama ne kadar parlak olursa olsun boya gibi durmuyor malesef. zaten bu fotodakide hafiften sedefli boya gibi duruyor veya bana öyle geliyor.