slm arkadaşlar şöyle bi okudum tüm yazdıklarınızda işten biraz anlıyanda yazmıs kulaktan kulağa duyanda yada yiğit gibi bu işle eskiden uğraşanda.Siz zannediyormusunuz bu folyolar hepsi aynı mesela yiğit yazmıs bir arabaya 100 folyo gider diye onlarla sadece kapılara yazı yazar reklamcılar arac kaplamada uygulanan folyolar cast folyo olarak geçer metrekare fiyatları 20 25 dolara kadar markasına göre çıkar zaten bu folyolar yıllardır özellikle yurt dısında denenmiş olup taksilerde daha sonra özel araçlara boyaya karşı alternetif bir çözüm olarak sunulmustur.Aracınız sadece folyoyu alıp uygulamakla olmuyor düşünün bir otomobile baslanmadan önce temizliği zift recine boya tozu pasta cilası sökülmesi sökülen aracların herbirinin zorlugu kapı bantları varsa hepsinin altlarının temizliği tekrar yapıstırılması bile baslı basına bir maliyet riskli bir iş sonuçta elinizin altındaki maket değil gerçek bir otomobil ona görede titiz bir calısma olması gerekiyor düşünün iyi bir cam filmi kaput filmi maliyeti 750 civarında kimse yanlıs anlamasın ama bir arabanın maliyeti 1500 2000 cok normal 3 yıl garantili sökülebilme catlama solmaya karsı ürünlerle kaplanıyor aracınız.Bence maxxcar protac veya bana özellikle bi gidip bakın kaplanırken fikir sahibi olun çok farklı sorular için bekliyorum 0533 715 50 21 mustafa yardımcı olurum