User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: Dijital led sinyal kombinasyonu ve Kontrol ünitesi

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu ana kadar hiç öyle bi problemle karşılaşmadım.Arac bu sinyallerle muayeneden sorunsuz geçti.İstesem tek buton yardımıyla sinyallerin normal yanıp sönmesini de saglayabilirdim fakat ne dicekler diye direk yürüyen sinyal moduyla girdim.Problemle karşılaşmadım.
    Plaka lambaları ise göz almıyor.Ve plakanın çok geriden okunmasını biraz daha kolaylaştırıyor.yine de her türlü ihtimale karşı gıcık bi polisle ugraşmamak için dimleme koydum...polis durdurursa içerden hemen koltugun altından ledlerin parlaklıgını kısabiliyorum

OnurS
    Misafir
    Tam show car ayarında olmuş, ben çok beyendim animasyonları...

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an yeni bi yazılım yapıyorum.Yeni sistemde uzaktan kumandayla kapıları kilitledigimde veya kapıları açtıgımda
    önce sol ön sis,arkasından ön sağ sis yancak ve ardından her ikisi de 3 defa üst üste çaktıktan sonra 15 saniye her ikiside yanık kalıp yavaş yavaş söncek.follow me denen özelligi kendimce degiştirdim yani.

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum oldukca basarılı ellerine sağlık seri üretime gecersen haberimiziz olsun
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aqustic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an yeni bi yazılım yapıyorum.Yeni sistemde uzaktan kumandayla kapıları kilitledigimde veya kapıları açtıgımda
    önce sol ön sis,arkasından ön sağ sis yancak ve ardından her ikisi de 3 defa üst üste çaktıktan sonra 15 saniye her ikiside yanık kalıp yavaş yavaş söncek.follow me denen özelligi kendimce degiştirdim yani.
    İşte bu super olur hatta farı acılan arabalar için mesela s13 mesela mazdalar farları kalkıp inse falan super ayrıca sormak istedigim birsey var bizim 86 da
    bir gurp led park halinde yanıyor
    aynı ledler frene bastıgında daha guclu yanmaları gerekiyor yani parktayken ledlerin kısık yanması gerekiyor burda kledlerde önce bir drencmi koymak lazım yoksa bir devremi hazırlamak lazım teşekkurler
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)