maşallah dıyelım konunun takıpcısıyız...
allah tamamını erdirsin güzel olacagı kesin..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Massallah cıden proje cok guzel Allah utandırmasın artık darısı bızım EG8 e![]()
İnşallah kardeşim saol
Çok saolun
Teşekkürler amin inşallah öyle olur
Teşekkür ederim arkadaşımSabretmek şart
9 gündür saat 6 da kendiliğimden uyanıyorum
Çok teşekkürler kardeşimSaolasın yardım lafını söylemen bile yeter
Elimizden geldiğince yapıyoruz.Beklerim
Çok tşk. ederimAracın camlarına varıncaya kdar değişiyor.Hani derler ya en küçük civatasına kadar.Cidden o şekilde civatalarını dahil değiştiriyoruz
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Amin inşallah Allah sizede nasip eder
İnşallah darısı başınıza diyelim o zamanYardımcı olurum elimden geldiğince
Amin.Tşk.ler sizlerden bunları duymak güzel
Çok tşk.ler Erol abiİnşallah seninki kadar düzgün bi alet çıkarıcaz ortaya
Tşk.ler Serhat abimBirazdan bi bonus resim gelecek
Gözümüz açılsın
Amin . tşk.ler inşallah tahmin ettiğimizden güzel olucak
Tşk.lerKesinlikle daha iyi olucak
![]()
büyük merakla takip ediyorum![]()
Alınmasada olur kardeşim benim herhangi bi sıkıntım yok orda olsun burda olsun.
Yeterki sizinle paylaşabiliyim bana yeter başka bi derdim yok.Ama yönetimin bu kadar ilgisiz olması beni üzdü açıkçası.Bi yanlış imza yapsak 10 dk durmaz 5 gündür konu hakkında bi dönüş bile yapılmadı.Neyse sorun deil benim için
Tşk.ler kardeşim
Biz konumuza devam edelim
Şimdiiii.Yemeğimizi yedik konuyuda bugüne kadar taşıyalım
İlk önce bir bonus fotoğraf dündenAraçları saolsun Ömer(Zafira) ve Mustafa Kardeşim güzelce yıkadılar bende oturup sandalyede yolun ortasından onları ve araçları izledim
Bonusumuz:
Şimdi projemize geri dönelim
Arka sağ tarafındada aracın bir aletle derin atılmış bir iz vardı.
Bizde yalan yok birlikte çalışıyoruz ustalarımızlaElimiz değecekki herşeyinde elimin emeği alnımın teri var diyebiliyim
Resimde ustamızın yanında o göçüğü çekmeye yardım eden benim
Uykusuzluk gözlerime vurmuş
9 Gündür sabah 6 da uyanıyorum..
Bu arada artık o iz yok ve fotoğrafı:
Yamulan çamurluğu düzeltmek için yapılan ısıtma ile el işçiliği:
![]()
Eveeet bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalar bunlar.Bugün akşam yine hergünkü olduğu gibi aracımın yanına gidicem ve nerdeyse geceye kadar ordayım
Yarın bonuslarla dolu olacak.Elimde gelen aldığım parçaları ve bugünkü resimlerimizi ve gelişmelerimizide paylaşıcam sizinle.Bugün baya bi iş yapılacak aracımızaBoya zamanımıza az kaldı
Herkeze iyi dileklerinden dolayı tşk.ler
PS (Yönetim):Yinede siz bilirsiniz ama konumun project bölümüne taşınmasına gerek yoktur.
işte Si projesi böyle olurne ciğerli ne bilmemneli, tam tadında herşeyden biraz biraz en güzel proje bence
değerini bilen birinin de yapması apayrı oluo
hayırlı uğurlu olsun allah proje devamında aksilik yaşatmasın
çok güzel anlatım olmuş proje konusunada gerek kalmamış hertopicte gideri var bu arabanın
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Tşk.ler kardeşimWalla heryeri tam deidğin gibi sınırlarda deil ama çok özenle güzel olucak
Araç benim 106 ile yürüsün bana yeter belki kafamdaki motoru yapınca biraz geçebilirim çok açamasamda.Herhangi bi iddiam yok hiçbi zaman olmadı
Yapılmıcak iş değil.Komple projeden vazgeçer gider Paşaoğluna bırakırım projeye harcıcaım tüm parayı bırakırım Savaş abiye gelirim 3 ay sora alırım aracı bomboş gazlarım ama neye yarar bence bi boka yaramaz
Ben böyle daha mutluyum bi Si'ı daha geri kazandırıyorum.
Amin inşallah sorunsuz bitiririz.Proje konusu mevzusuna gelince her zaman dediğim gibi benim için etiket önemli deil ben sizinle paylaşıyım ve yorumlarınızı alıyım yada şöyle yap böyle yap vs densin bana yeter kesinlikle.İsterse satılıklar bölümünde olsun konu hiç farketmez.
Bu arada motor arka planda kalmıcak kesinlikle gerçekten motor sınırlarda olmadan sağlıklı olarak hiç sorunsuz nası olucaksa onun en güzel şekili ile dolduralacak![]()
cıhan renge karar verıldımı bılmıyorum ama bu arac bence beyaz olmalı sıyah beyaz kombınasyonu bu araca cok yakısıcagı kanısındayım sarı ıcın lafım yok ama beyaz cok farklı sende bılıyorsun...
ALLAH utandırmasın,kolaylık versin,gönlüne göre versin kardeşim..umarım herşey istediğin gibi olur...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)