kaplamayıda kendim yapıcam kaplatma gıbı bı durum yok el emegı goz nuru .
germancılar fikirlerinizi bekliyorum.....
kaplamayıda kendim yapıcam kaplatma gıbı bı durum yok el emegı goz nuru .
germancılar fikirlerinizi bekliyorum.....
güzel duruyor ama sönük kalmıs sanki.
nede olsa kaplama bence kırmızıyıda deniyin![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yavaş yavaş şekillenio kafamda jantlarn rengı sıyah kesın olucak sag tarafı sıyah sol tarafı gold yapıcam sanırım egerkı hangı taraf begenılırse snrdan o renge cevrılıcek ama kırmızıda aklımı cok çeliyor.
siyah sakın yapma begenmeyeceksin bu kantın siyah ve kenarlar polish li gördüm kötü duruyodu.
şiddetle kırmızıyı dene derim pişman olmıcaksın![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
gold jantı gostermedıgı dusunmeye basladım kırmızı hakkını verıyor gercekten en con gosteren de siyah aslında.
aracın beyaz zaten kaplama yapıyorsun kırmızı yap inan pişman olmıcaksın siyahtan daha güzel durucak
aynalarıda kırmızı yapıp bütünlük sağlıyabilirsin![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
photoshop yaptım daha oncelerı ama jant kucuk kaldıgı ıcın tam gostermıyor ama kırmızı ve sıyah guzel oldu gold jantı gostermedı.
merak ettim bu jantlarla adana 'nın ne alakası var ?
bende adanalıyım da ondan sordum.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
Zaten kaplama bence kirmizi yap transparan parlak degisik guzel olmus sklincada sokersin,goldla siyah matlar hos durmuyo. Acikcisi en guzel halide polisajli hali...
hb beyaz bir si da bsa wardı 15 yeşil yapmış 10 numara duruodu,bu jdme rengarenk gidio yap yeşil turuncu flnnasılsa folyo olmadı sökersin
![]()
hortlatan hortlatana jantları sıyah yaptıkkullandık .sımdı bıraz dah farklı dusuncem var bakalım kısmet.
bbs gibi ofsetli jantlarda ortası sarı ( altın,yaldız,bal köpüğü artık rengin adı nedir tam olarak bilmiyorum ama ) olanlar cok güzel duruyor bence
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)