hiç sanmıyorum![]()
hiç sanmıyorum![]()
tr de olsa amerikancılar kuyruk olurdu kapısında heraldeacaba dayanıklılığı nasıl ?
kanka o boya war türkiyede 2seneden fazladır.ben benim şirkete ilk ortak olduğumda eski ortağım bulmuştu yanlış hatırlamıyosam üreten bi hollanda firmasıydı, gümüş kaplamaya alternatif olarak düşünmüştük, numuneler yollandı geldi ciddi anlamda başarılıdı.krom, gümüş, altın vs..neredeyse her metal için olanı vardı fakat biz ozaman vazgeçmiştik deymiycek bi maliyet çıktığı için.Bundan 2sene fln öncede antepli bi mobilya firması aldı türkiye ürünleri bizimle ortak bişeyler yapmayı düşündük ama gene olmadı...Şuan son durum ne uyguluyolar mı bilmiyorum iç mekanda kullanılıcak ürünler için uzun ömürlü ve başarılıydı.Fakat jantı bırakın dışarda sıvıya mağruz kaldığında çabuk deforme olup solma yapıyodu...
bi heyecanla okudum sonu hüsran oldu![]()
http://kromboya.com/?sayfa=01
Burayı buldum nette ama uygulamaların şekli ile ilgili bi bilgi yok.. Eğer videodaki gibi yapıyolarsa bi fiyat almak lazım..
nanoteknoloji ile boyama vs. bilgiler vermişler sitelerinde merak ettim doğrusu b.evler pmc elektronik diye biryerde bayilikleri varmış bi gidip sormak lazım
Bende yarın arayıp detaylı bi bilgi alayım.. Krom kaplanacak çok parçam var![]()
Tabi tabi paylaşırım buradan![]()
Az önce görüştüm henüz test aşamasındalarmış... Dayanıklılığını vs. test ettikten sonra fiyatlandırma yapılacakmış.. 2 haftaya kadar test aşamasının biteceğini ve geri döneceklerini söylediler bakalımAyrıca aklımıza gelebilecek hertürlü parçanın plastik,tutya vs. gerçek krom parlaklığında boyanabileceğini de söylediler.. İç mekanlarımız coşacak gibi
![]()
Benim tr de yok dediğim olay bu idi.. Direk bu makina geliyor arkadaşlar 2-3 aya..
Saf su değilde derecesi var saflık ona göre parlaklık veriliyor keza mat boyalarıda böyle bu makinanın.. boya ustalığı gerektirmeyen ancak çok riskli bir iş..
Sırası karışır ise patlama yaşanıyor.. Gümüş ile sülfatın tepkimeye girmesi lazım vs gibi detayları var..
Kanka maliyet çok fazla ancak Getirtiyorlar.. Hemde bir modifiye firması sırf bu amaçlara hizmet edebilmek için.. Ayrıca iç dekorasyon ve gemi sektörüde bu makinadan getirtiyor tanıdığı olan araştırsın..
Ahşap bile krom olabiliyor bu yöntemle![]()
Yakında istanbul garaj da görücez inşallah![]()
Bir an önce gelsin o zamantamponlarım kötü durumda.. evde de bir kamyon parça var krom olmayı bekleyen
![]()
yagmuru güneşi görünce solup kararmaya başlar bence gerçek krom kaplama bile solup karardıgına göre bu daha az dayanır gibime geliyor
en iyisi boya için kalıp yapacaksın ayda bir tıs tıs ayda 10 lira masrafın olur hepsi o![]()
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)