User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: sac jantı kromaj kaplama nerde yapılır ?

kayaakin
    Misafir
    hiç sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr de olsa amerikancılar kuyruk olurdu kapısında heralde acaba dayanıklılığı nasıl ?

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper birşeymiş videodaki olay ya

OnurS
    Misafir
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 şekilde yapılıyor aslında..

1.Henüz tr ye girmemiş ancak girmek üzere olan gümüş sülfat ile krom ve renkli krom yapan özel 4 tabancalı boya makinaları var..
    2.Yine kroma benzeyen uygulanması ve gerçekçiliği daha az boya ile o tr de mevcut gemi sanayinde kullanılıyor şuan..
    3.Kaplama dediğimiz olay.. Bildiğiniz kimyasal elektroliz ile kaplanabilir..
    4. çinko minko bişiler vardı onu net hatırlayamıyorum..

İlk 2 madde sadece metal şeyler için değil bir çok madde için geçerli ayrıca ilk maddede tahtayı bile krom yapıyorsunuz.. Arap ların s8 i Mclaren SLR si ilk madde ile yapıldı örneğin.. Yakında tr de coming soon
    kanka o boya war türkiyede 2seneden fazladır.ben benim şirkete ilk ortak olduğumda eski ortağım bulmuştu yanlış hatırlamıyosam üreten bi hollanda firmasıydı, gümüş kaplamaya alternatif olarak düşünmüştük, numuneler yollandı geldi ciddi anlamda başarılıdı.krom, gümüş, altın vs..neredeyse her metal için olanı vardı fakat biz ozaman vazgeçmiştik deymiycek bi maliyet çıktığı için.Bundan 2sene fln öncede antepli bi mobilya firması aldı türkiye ürünleri bizimle ortak bişeyler yapmayı düşündük ama gene olmadı...Şuan son durum ne uyguluyolar mı bilmiyorum iç mekanda kullanılıcak ürünler için uzun ömürlü ve başarılıydı.Fakat jantı bırakın dışarda sıvıya mağruz kaldığında çabuk deforme olup solma yapıyodu...

kayaakin
    Misafir
    bi heyecanla okudum sonu hüsran oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://kromboya.com/?sayfa=01

Burayı buldum nette ama uygulamaların şekli ile ilgili bi bilgi yok.. Eğer videodaki gibi yapıyolarsa bi fiyat almak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nanoteknoloji ile boyama vs. bilgiler vermişler sitelerinde merak ettim doğrusu b.evler pmc elektronik diye biryerde bayilikleri varmış bi gidip sormak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yarın arayıp detaylı bi bilgi alayım.. Krom kaplanacak çok parçam var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aradıktan sonra fiyat ve yapılan işlemlerden bilgilendirirseniz sevinirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi tabi paylaşırım buradan

HarunToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takip ediyorum,uygun fiyatlı bir yer bulunursa çok iyi olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce görüştüm henüz test aşamasındalarmış... Dayanıklılığını vs. test ettikten sonra fiyatlandırma yapılacakmış.. 2 haftaya kadar test aşamasının biteceğini ve geri döneceklerini söylediler bakalım Ayrıca aklımıza gelebilecek hertürlü parçanın plastik,tutya vs. gerçek krom parlaklığında boyanabileceğini de söylediler.. İç mekanlarımız coşacak gibi

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkererginer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

Olay bu sanırım...

Benim tr de yok dediğim olay bu idi.. Direk bu makina geliyor arkadaşlar 2-3 aya..

Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu videodakini geçen west coast customs da yaptılar safsu ve farklı bi boya kullanarak yapıyolar hatta orda kullandıkları su kirli olduğundan boya tutmadı ilk başta sonrada safsu ile denediler trde warmıdır acaba bu şekilde bişi
    Saf su değilde derecesi var saflık ona göre parlaklık veriliyor keza mat boyalarıda böyle bu makinanın.. boya ustalığı gerektirmeyen ancak çok riskli bir iş..

Sırası karışır ise patlama yaşanıyor.. Gümüş ile sülfatın tepkimeye girmesi lazım vs gibi detayları var..

Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka o boya war türkiyede 2seneden fazladır.ben benim şirkete ilk ortak olduğumda eski ortağım bulmuştu yanlış hatırlamıyosam üreten bi hollanda firmasıydı, gümüş kaplamaya alternatif olarak düşünmüştük, numuneler yollandı geldi ciddi anlamda başarılıdı.krom, gümüş, altın vs..neredeyse her metal için olanı vardı fakat biz ozaman vazgeçmiştik deymiycek bi maliyet çıktığı için.Bundan 2sene fln öncede antepli bi mobilya firması aldı türkiye ürünleri bizimle ortak bişeyler yapmayı düşündük ama gene olmadı...Şuan son durum ne uyguluyolar mı bilmiyorum iç mekanda kullanılıcak ürünler için uzun ömürlü ve başarılıydı.Fakat jantı bırakın dışarda sıvıya mağruz kaldığında çabuk deforme olup solma yapıyodu...
    Kanka maliyet çok fazla ancak Getirtiyorlar.. Hemde bir modifiye firması sırf bu amaçlara hizmet edebilmek için.. Ayrıca iç dekorasyon ve gemi sektörüde bu makinadan getirtiyor tanıdığı olan araştırsın..

Alıntı ilkererginer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce görüştüm henüz test aşamasındalarmış... Dayanıklılığını vs. test ettikten sonra fiyatlandırma yapılacakmış.. 2 haftaya kadar test aşamasının biteceğini ve geri döneceklerini söylediler bakalım Ayrıca aklımıza gelebilecek hertürlü parçanın plastik,tutya vs. gerçek krom parlaklığında boyanabileceğini de söylediler.. İç mekanlarımız coşacak gibi
    Ahşap bile krom olabiliyor bu yöntemle

Yakında istanbul garaj da görücez inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir an önce gelsin o zaman tamponlarım kötü durumda.. evde de bir kamyon parça var krom olmayı bekleyen

Sedicivalvole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim tr de yok dediğim olay bu idi.. Direk bu makina geliyor arkadaşlar 2-3 aya..

Saf su değilde derecesi var saflık ona göre parlaklık veriliyor keza mat boyalarıda böyle bu makinanın.. boya ustalığı gerektirmeyen ancak çok riskli bir iş..

Sırası karışır ise patlama yaşanıyor.. Gümüş ile sülfatın tepkimeye girmesi lazım vs gibi detayları var..

Kanka maliyet çok fazla ancak Getirtiyorlar.. Hemde bir modifiye firması sırf bu amaçlara hizmet edebilmek için.. Ayrıca iç dekorasyon ve gemi sektörüde bu makinadan getirtiyor tanıdığı olan araştırsın..

Ahşap bile krom olabiliyor bu yöntemle

Yakında istanbul garaj da görücez inşallah

Bir Ay içerisinde İSTANBULGARAJ Farkı ile isteyen herkesi Kromluyacaz İsteyene Altınkaplama da war
    Otomobiliniz TeamART la Gelişir ,TeamART la Değişir

www.teamartcarbon.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sedicivalvole Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir Ay içerisinde İSTANBULGARAJ Farkı ile isteyen herkesi Kromluyacaz İsteyene Altınkaplama da war
    inşallah abi merakla bekliyoruz 1 ay sonrasını

CcRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yagmuru güneşi görünce solup kararmaya başlar bence gerçek krom kaplama bile solup karardıgına göre bu daha az dayanır gibime geliyor

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi boya için kalıp yapacaksın ayda bir tıs tıs ayda 10 lira masrafın olur hepsi o
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)