Jdm sarı far nasıl yapılır?

Thread: Jdm sarı far nasıl yapılır?

1. Dragger's Avatar

Dragger said:
    H4 Far sapkası en kolay yoldur.

Ben H1 icin bulamadım, söküp cam boyasıyla boyamıstım uzun ampulleri, iyi oldu

Folyo komple dısardan kaplanır her arabada güzel durmuyor.

İcerden folyo falan olmaz, direk erir o sıcaklıkta.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

2. ramo si's Avatar

ramo si said:
    bende ampulde varr şapkadaaa ama bu şapkaa söleyimm sanaa..h4 sarı farın içini bu şekilde sarı yapmaz...yanii minibüs spec yapıcan

3. Dragger's Avatar

Dragger said:
    H1 ampul isterim ramo, en kötü sapka

4. cabriolet's Avatar

cabriolet said:
    nokya ampül kullanıyorum ben minide herkes dalga geçiyo ama seviyorum farlarımı sarı sarı

bide ceza nasıl yiyosunuz ben 1 sene kullandım hiç ceza yemedim ampüller için

5. M.A.D's Avatar

M.A.D said:
    sarılar daha iyi aydınlatıyor yağışlı havalarda denedim test ettim
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

6. Fatih Kavak's Avatar

Fatih Kavak said:
    Quote Originally Posted by ramo si View Post
    bende ampulde varr şapkadaaa ama bu şapkaa söleyimm sanaa..h4 sarı farın içini bu şekilde sarı yapmaz...yanii minibüs spec yapıcan
    Abi H1 isterim

7. seref1's Avatar

seref1 said:
    dealextreme'den getirttim gçen ay h7 sarı ampul. direk içi sarı. h4 ude var orda. 3dolara aldm kargo dahil 100w. normal ampller 55w . gunduz bu sekl duruo yaknca mınubus specte yanmıo yağmurlu havada flanda gayet guzel

8. 01ASU's Avatar

01ASU said:
    Quote Originally Posted by Fatih Kavak View Post
    Halojen farlar dışında koyu sarılar yasak normalde.
    abisi biraz dişli olsunlar ozman ya basit bir ampüle valla yazdırmam ben ceza ne bilim tuhaf tabi ist ve adana arasındaki farktır

9. BRETE's Avatar

BRETE said:
    Quote Originally Posted by seref1 View Post
    dealextreme'den getirttim gçen ay h7 sarı ampul. direk içi sarı. h4 ude var orda. 3dolara aldm kargo dahil 100w. normal ampller 55w . gunduz bu sekl duruo yaknca mınubus specte yanmıo yağmurlu havada flanda gayet guzel
    foto alabilirmiyiz geceli gündüzlü

10. Dragger's Avatar

Dragger said:
    H1 sarı ampul bulamadım ben, amerika falan da ugrasasım yok TRde yokmu hicbiyerde?

11. mur_84's Avatar

mur_84 said:
    bende mavi 1.4 is'e kerem abiden almıştım gayet güzel aydınlatıyor.. tavsitye ederim..

12. seref1's Avatar

seref1 said:
    Quote Originally Posted by DRaGGeR View Post
    H1 sarı ampul bulamadım ben, amerika falan da ugrasasım yok TRde yokmu hicbiyerde?
    dedğm sitede var 14gune filan gelioburda aramakla uğrasıcağna bi tıkla ordan alıverirsn

13. _Burak_'s Avatar

_Burak_ said:
    EDIT: osram all season muş kullandıklarım
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

14. ertutez's Avatar

ertutez said:
    Ben kırtasıyeden 6 tlye ısıya dayanıklı sarı cam boyası aldım 10 numara oldu renk tonunuda ayarlıyosun sıkıntısız

15. Cıhat YAVAS's Avatar

Cıhat YAVAS said:
    resimde bahsi geçen araç arkadaşımın narva sarı ampül var aydınlatması gayet tatmin edici yağmurlu havalarda çok çok iyi

16. blackk35alp's Avatar

blackk35alp said:
    sadece su deneyın derım xenon takılı bır aracın ıcını sarıyı boyayın we karsısına gecıp bır bakın .izmirde yaptıgım anda mılletın bakmaktan boynu kopoucaktı.ultrawıyole ısın cıkıyor sandılar.en guzel tarafı ıse yoldakı en kucuk tası bıle gorebılıyorsunuz.

17. erdemsddk's Avatar

erdemsddk said:
    Folyo ile yaptım ben.Orjinal sarı ampullerle gece aydınlatması harika sapsarı Daha fazla ışık vermeye başladı sanki farlar sislerdeki xenonlar ise apayrı bi dünya oldu parlak yeşil

18. SErhat. said:
    Uno'nun far&sis yanık fotoları var mı peki?

Bi tane MMPower yapımı Civic'te sislere sarı folyo çekmişler;öncesi de xenonmuş sanırım;deli kuvvetli sarı yanıyordu..

19. XeL said:
    Quote Originally Posted by cabriolet View Post
    nokya ampül kullanıyorum ben minide herkes dalga geçiyo ama seviyorum farlarımı sarı sarı

bide ceza nasıl yiyosunuz ben 1 sene kullandım hiç ceza yemedim ampüller için
    mınının bır ıkı fotografını gorebılırmıyız.. ? farlar yanıkken..