suan aracimin güncel dis görünüsü bu sekilde
ama böyle dümdüz griyi sanki sevmiyorum gibi pek kararsızım..
uzun zamandir aklimda olan
Siyah ayna (spoon)
siyah kapı çıtaları ile nasil olur acaba?
bunlara bi de kapı kollarini eklesek çok mu abartırız?
suan aracimin güncel dis görünüsü bu sekilde
ama böyle dümdüz griyi sanki sevmiyorum gibi pek kararsızım..
uzun zamandir aklimda olan
Siyah ayna (spoon)
siyah kapı çıtaları ile nasil olur acaba?
bunlara bi de kapı kollarini eklesek çok mu abartırız?
00' Civic 1.6IES
jantların rengıyle baslayabılırsın combo fume jantyada bronze sadece cıtalar sıyah fılmlerıde sökersın
bide arkaya ek
![]()
jantların rengini değiştri bencede ilk etapta + olarak karbon kaput ve bagaj veya kaplama guzel duracaktır
aynalar kapı çıtaları kapı kolları m3 çıta ön ek panjur siyah güzel kombinasyon olur piano black moda bu ara
+ jantlar böyle çok güzel
kapı kollarından emin degilim![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
megan racing ayarlı coiloverlar vardı çıkardım onları
ama siteden bi arkadastan koni amortisor + eibach yay aldim, onları takacagim muayene sonrası.. bu kadar düşer mi onları takınca bilmiyorum
öneriler güzel valla bi gece oturup hepsini fotoşup yapmam lazim![]()
00' Civic 1.6IES
cam vızoru takma sakın herkeste var ön sıslerın rengı nedır kapakların kankaarkaya mugen ek koyabılırsın bıkaç resım arıyorum bulursam koyarım
![]()
Ben olsam arabayı kaplatırdım
O imkansız ise piano black renklerde dedigin yerleri kaplatabilirsin. Boyatmaya gerek yok.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
mugen arka ek böyle duruyor düşünebilirsinz kendi aracımdan göruntu;
bunlarda sevdiğim 2 ies görüntüsü sisli ve sissiz kombinasyon ayna bence siyah olmalı;
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bence ayna sıyah olmalı cıtada belkı olaıblırde kapı kolundan uzak dur bıde bagaj ustu ufak bır cıta oda sıyah olursa hos olucagını dusunuyorum
Bence hic elleme gayet guzel,$Ik duruyor.Kapi citalari aynayi,kapi kollarini siyah yaptin diyelim,aracin ne onunde ne arkasinda cita varBoyle en azindan butunluk saglanmis.Cf kaputlar baya ucuz(maddi durumun elverirmi bilmiyourmda) Bir CF kaput takarsan bence aracin cehresi komple degisir,hemde guzellesir.Bir secenek daha,camlari biraz daha koyulastiriabilirsin(eger pilis konusunda sknti olmicaksa)..Jantlarida sakin boyatma 10numara duruyo.
Kazasiz belasiz.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)