aracımda sislerde 10k xenon kullanıyodum biliosunuz mavi gibi yanıo 10k ler. fakat biri beyaza döndü gittik garantiden ampulü değiştirdik taktık yine beyaz. sizce sorun neyden kaynaklanıyor.
aracımda sislerde 10k xenon kullanıyodum biliosunuz mavi gibi yanıo 10k ler. fakat biri beyaza döndü gittik garantiden ampulü değiştirdik taktık yine beyaz. sizce sorun neyden kaynaklanıyor.
balansına bir bakıttır..değişmesi gerekiyorsa değiştir.![]()
sorun benim sislerin ya çanakta ya camda balastı kontrol ettik ondan kaynaklanmıyor ampulleri 8k kullandık şuan durum normal. sıkıntıyı çözdük inşallah tekrar dert açmaz
eski megane 2imde aynı sorun vardı sağ sisim sarı gibi yanıyordu ampul ve beyin ayrı ayrı değişti düzelmedi, sanırım elektrik tesisatıyla alakalı bir sıkıntıydı. Sonra aynı takımı söküp arkadaşın kısalarına taktık hala sorunsuz kullanıyor renk farkı veya başka bir sorun yok..
toyotada elektrik tesisatına xenon zarar vermez pek, balasttır muhtemelen su falan aldıysa bişekilde.
Farklı marka olup, 8k olan ampullerimin biri resmen beyaz yanıyor . Değiştireceğinz zaman aynı marka olmasına dikkat edin .
ride or die
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)