sonradan açılan sunroof saglıksız oluyor yagmurda içine su alıyo en iyisi orj. kalması.
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesale ben takıntılıyım. Arabalarımın %80 ninde sunroof vardı. Alırken öyle alıyordum. Toyota da olmadığı için satacağım sırf sunroof yok diye. orj sunrooflu ae101 bir elin 5 parmağını geçmez tr de ne yazık ki
levent Nickli Üyeden Alıntı orj sunrooflu ae101 bir elin 5 parmağını geçmez tr de ne yazık ki Orjinalden sunrooflu olduğunu bilmiyordum. Hondacı ne anlar Toyota dan
ALPhan japan Nickli Üyeden Alıntı sonradan açılan sunroof saglıksız oluyor yagmurda içine su alıyo en iyisi orj. kalması. orj almıyor yani öylemi bakımı cartunu curtunu yapmazsan uçan kaçan orj bile var
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kesinlikle bakım yapmazsan oda su alır biraz hassas sıkıntılı bi iş sonradan sunroof açtırmak
sunroof ayrı bı olay kı benım arabamda cam tavan var o bambaşka bi olay... görmemişlıgın bu kadarı
http://www.techturkey.com/forum/body...e-sunroof.html Buna bak sen.. Hiç uğraşma bence masrafı vizesi sakat iş.
YsnErhn Nickli Üyeden Alıntı sunroof ayrı bı olay kı benım arabamda cam tavan var o bambaşka bi olay... görmemişlıgın bu kadarı cam tavan çok ayrı bişey geçen hafta arkadaşın 206 nın komple çaldılar üsküdardan bi baktık kediler içinde oda ayrı sıkıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları