çift oluyor istanbulda önceki sayfada arkadaş fiyatını yazdı 100 ytl diye...kenarlıklı kenarlıksız kare dikdörtgen farketmiyor hepsi aynı..
çift oluyor istanbulda önceki sayfada arkadaş fiyatını yazdı 100 ytl diye...kenarlıklı kenarlıksız kare dikdörtgen farketmiyor hepsi aynı..
İşte benim arabam şişliye bağlı mühür wurmuyolarmış appye...Ama mesela beşiktaşdı eski arabam ona yapmıştık...
Ben Zincirlikuyu birmottan almıstım arabayı, orası da sisliye baglı, app bastırmıstı bana, mutlaka bi sekilde hallolur.
Bana da bu aralar bi kare lazım söyle AEM plakalıga göre![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Onur ben de cift mühürlü kare yaptırcam.
Bir muameleci arkadasım var, konusayım senin durumu da sorarım.
yaw her şekilde mühür vuruluyor kim diyo vurulmuyo diye ? biz nası vurduruyoruz benim plakalar çift mühür
şu an yeni satılan bazı araçlarda bmw audi gibi çift mühür app ile veriyolar arabayı vurulmuyor diye bişey yok..
şube farketmiyor çift mühürlü her şubeye mühür vurulur ister cerceveli ister cercevesiz isteyen arkdslar pm atsınlar çift mhürlü 100 YTL
Sisli hicbir sekilde müsade etmiyormus, bir de aracı aldıgım yerin muamelecisine sorcam![]()
Her şubeye Ister çift Mühür Ister Tek Ister Cercevesizz Ister Cerceveli App Basilir.. Tek Mühür 80ytl çift Mühür 100 Isteyen Arkdslar Pm Atsin
Abi yrn geliyourz yanına inş plakaları almaya=)Çerçewesizi en makbulu=)
Kısmek kardeşim ama her koşulda şimdikinden iyi olcak=)İnş düz olur ama olmazsada sorun diil dedim ben...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)