|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Evet arkadaşlar sizlerde sağ olun çeşitli uygulamalar yaptınız. Ancak kolları sıvayıp eli taşın altına koyma zamanı geldiğinden bende farklı farklı alanlara ürünümüzü uyguladım. Bu ürünler bilinçli seçildi çünkü Plasti Dip ile alakalı sorulan başlıca; soyulma, esneme, uygulama kolaylığı, kapatıcılık vs gibi sorulara direkt cevap niteliğinde. Bu arada benim uygulamada kullandığım ürün malumunuz Kg lık olan ürün. Yani bunun oranını Tiner ile tutturup, doğru kompresör seçebilmek ve ürünü uygulama becerisi hepsi içine giriyor. Sizlerin kullandığı PlastiDip Sprey ürününde zaten bunların tamamaı aşılmış durumdaydı.
Önce aracımızı maskeleyelim (özensizliğin farkındayım kusura bakmayın, yaz sıcağı, sokakta bukadar oluyor) ![]() ![]() Şimide boyamaya geçelim ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C8UxNoIunrM Boya sonrası ![]() [img]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/21/3555.jpg ![]() Tek kat ince geçilen kasktan plasti dip sökümü. Zaten kaplamanın siyahı tam kapatamamasından ince atıldığını anlayabilirsiniz ancak birde bu ince katın 20 dk lık atım süresinden sonra malzemeye nasıl tutunduğuna dikkat edin. Bu tip bir uygulama sonrası basınçlı suyun malzemenizi sökme şansı yoktur. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dB78gQ4wNAw __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. Son Düzenleyen TaGo; 21-06-2011 12:12. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
onee beee kaputta mı boyanıyo bunla
![]()
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
tako ne kadar gitti malzeme kaputta?
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Kanka çoooooook az gitti. Yani haftasonu full denem yaptım, kaskı boyadım, damacana boyadım, bol bol kendimi boyadım kaput vs derken 750 gr falan harcamışımdır.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
kaldırmayı denedin mi abi. bi de renk mat kırmızı mı parlak kırmızı mı
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
arkadaşlar foto boyutlarına ve konunun açılış bölümüne dikkat edelim
Forum Kurallarına Uygun Standartlarda Fotoğraf Nasıl Yüklenir? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Kaputtaki değilde; Damacana ve kasktan söktüm videoları var. Bunu bırakıcam en az 1 ay çünkü basınçlı yıkamalardan soyulup soyulmadığını görebilesiniz diye. Diorum ya bu videolar tüm herşeye cevap niteliğinde olacak.
Kaska attığım kat bilerek sadece tek 1 kat. Yani zar gibi, ama sökerken (20dk sonra) tutunmasını vede aslında nasılda su vs tipinde birşeyle sökülemeyeceğini göreceksiniz. Damacanada ise çok esnek bir malzeme üzerinde plasti dipin nasıl o malzemeden dahi esnek davrandığını ve kırılma soyulma yapmadığını göstereceğim. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
benim crx in tavanına ne kadar gider acaba ?
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Güzel bir deneme. İşin şöyle bir boyutu var ürün yeni bir ürün olduğu için nasıl yapılması ve nasıl yapılmaması gerektiğini ancak deniyip birbirimizle paylaşarak öğreniyoruz
Senin varmı bir tespitin abi nasıl yapmalı ve yapmamalı konusunda
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Kardeşim özellikle maskeleme dikkatli olmalı. Atım şekli vs çok öenmli değil malzeme her türlü kapatıyor çünkü. Ben maskeleme yaptım ama sonrası hiç kesme biçme yapmadım.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Folyo kaplamacılara rakip olur bu iş açıcan bir dükkan koycan 3-4 eleman 3 saatte araba boyucan bununla
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Audi A4 ( B5 ) 1.8T ( AEB )
|
PlastiDip diye bisey duymamistim daha önce, nette arastirinca baya bisey cikti karsima, eger bu sey bu kadar da basit uyggulaniyor ise cok cok iyi bi ürün. ebay e fiyatlari 200 ml boya ve 250 ml inceltici ( sanirim tiner ) 27 euro.
burda konudan cikan sonuca göre bu yaz arabamin rengini deyistirebilirim
__________________________________ Batuhan M. Ince Son Düzenleyen semihx; 21-06-2011 11:09. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Bu ürün her alana kullanılabilir arkadaşlar. Uygulaması inanılmaz basit. Isı tabancası yok, toz duman fark etmio sokakta at geç istersen.
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
haci abi istanbula gelde benim dodikleri falan boya yahu
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Daha iStanbula gelmem
son geldiğimde arabama çarptılar, aküm bitti yardım etmediler
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 2011 C3 1.6 hdi & 91 Nissan 200 sx s13
|
resimler bi bende mi gözükmüyor ?
__________________________________ I know this silence , been here before... |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
hesap numarası verirmisin en kırmızısından istiyom crx in tavana yapacam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |