Fosforlu Mavi rengi için Ankara'da elden almaya gitsem yardımcı olabilirler mi acaba??
Birde ben boyama işini kendim yapacağım da sprey olarak alma şansım var mı bu boyayı??
Printable View
Fosforlu Mavi rengi için Ankara'da elden almaya gitsem yardımcı olabilirler mi acaba??
Birde ben boyama işini kendim yapacağım da sprey olarak alma şansım var mı bu boyayı??
Nereyi boyamak istiyorsunuz? Birde tabikide yönlendirebileceğimiz yerler mevcut.
Yazmamışım pardon ya. Jant boyamak istiyorum, bir takım 16". Birde eğer fiyat belimi bükmeyecek olursa ayna kapakları ve panjur..
Kaç kutu almam gerekir??
Arkadaşlar siyah audi A3 'de plastip dip Gunmetal renk jant boyasak nasıl durur fikri olan varmı çok kollu Sline jantlar
beyaz ac schnitzer
civic uygulaması :D
uygulama
Maaşallah renk ayrı bir tarafada jant süpper olmuş.
Dün gönderdim bugün sende olacak. Yalnız senden ricam kutuyu açmadan çok çok iyi çalkala. ***** bunlar karma oluyor.
İlginç bi şey dışında bi yerden sipariş veremiyormuyuz Tarkan ?
Olurmu abi kendi sitesi mevcut. plasti-dip.com ordanda alabilirsin. Sahibinden üzerinden alabilirsin get ilanı ile İzmir-Konak olandan.
İstanbulda emre_ ile Tholl-ga DA BULUNUYOR SÜREKLİ ELDEN ALABİLİRSİN.
Tarkan mesaj kutun dolu... Ilgine çok teşekkür ettim.
kankacım ellerine sağlım :)
tarkan abi aşağıdaki arabanın kapı kollarını çıtalarını ve marşpiyeli kolay olduğu için plastidip ile boyamak istiyorum araçtaki beyaz rengi nasıl yakalayabiliriz eğer orjinal gibi olacak dersen alıcam
http://img404.imageshack.us/img404/4980/astra123.jpg
Aldım bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)