Fosforlu Mavi rengi için Ankara'da elden almaya gitsem yardımcı olabilirler mi acaba??
Birde ben boyama işini kendim yapacağım da sprey olarak alma şansım var mı bu boyayı??
Fosforlu Mavi rengi için Ankara'da elden almaya gitsem yardımcı olabilirler mi acaba??
Birde ben boyama işini kendim yapacağım da sprey olarak alma şansım var mı bu boyayı??
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Nereyi boyamak istiyorsunuz? Birde tabikide yönlendirebileceğimiz yerler mevcut.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yazmamışım pardon ya. Jant boyamak istiyorum, bir takım 16". Birde eğer fiyat belimi bükmeyecek olursa ayna kapakları ve panjur..
Kaç kutu almam gerekir??
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar siyah audi A3 'de plastip dip Gunmetal renk jant boyasak nasıl durur fikri olan varmı çok kollu Sline jantlar
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
beyaz ac schnitzer
civic uygulaması![]()
uygulama
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Maaşallah renk ayrı bir tarafada jant süpper olmuş.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dün gönderdim bugün sende olacak. Yalnız senden ricam kutuyu açmadan çok çok iyi çalkala. ***** bunlar karma oluyor.
Olurmu abi kendi sitesi mevcut. plasti-dip.com ordanda alabilirsin. Sahibinden üzerinden alabilirsin get ilanı ile İzmir-Konak olandan.
İstanbulda emre_ ile Tholl-ga DA BULUNUYOR SÜREKLİ ELDEN ALABİLİRSİN.
buyrun wrx gunmetal jantları ile
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
tarkan abi aşağıdaki arabanın kapı kollarını çıtalarını ve marşpiyeli kolay olduğu için plastidip ile boyamak istiyorum araçtaki beyaz rengi nasıl yakalayabiliriz eğer orjinal gibi olacak dersen alıcam
![]()
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)