Mat olacak zaten dediğin yerlerse. Bizim hızlı dizel emre_ varya yada moderatör Tolga,, ikisininde elinde mevcut hemen alabilirsin![]()
Mat olacak zaten dediğin yerlerse. Bizim hızlı dizel emre_ varya yada moderatör Tolga,, ikisininde elinde mevcut hemen alabilirsin![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi anlatımın güzel tutumun için çok teşekkür ederim sana en yakın zamanda çalışmalara başlicam inş kafamdaki düşünceleride uygulayabilirim
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
son kaplama bu kadar olmaz dedirten cinsten bmw 320 ci iç aksam kaplama
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Dehşet olmuş maaşallah, hakikaten malzemenin hakkını vermişsiniz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
jant boyarken jantları sökmek şart mı ? jantlar aracın üzerindeyken boyasak diske kalipere sıçrar mı ?
Teşekkür ederim.
Jantları genellikle sökmüyoruz.
arkadaşlar mat siyah 400ml plasti dip aldım , fakat ürün tükürerek püskürtüyor hiç birşeyi adam gibi boyayamadım ziyan oldu gitti bir kutu ,atıldığı yüzeyi pürüzlü bırakıyordu ,tozlu gibi :S
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
spreymı aldınız sallamanız lazımdı ve basılı tutumamak lazımdı bekleme suresunde agzında dondugu ıcın olmus olabılır
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
En az 3 dakika çalkalamak şart. Birde 6–7 saniyeden uzun basmayın düğmeye. Uzun-süreli kullanmadığıızda mutlaka sprey ucundaki tortuyu alın.
vaybe ne güzel ürünmüş 1 saattir konudan çıkamadım okumaktan uygulama yapanların ellerine sağlık
life is a day room is today.
3 dakika calkaladım ama 6-7 saniyeden fazla olarak boyadım sürekli parmagım düğmedeydi ,ama bu ilk basmada bu şekildi , diğer basışlarımda zaten pis atmaya başladı
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
tarkan abi ibretlik soruben şimdi tavanı piano black yapıcam ama folyo yapmadan önce folyonun altına plasti dip atayım diyorum eğer olurda polis amcalar dürtüklerseler gözlerinin önünde sökeyim soru şu ben folyonun altına plasti dip atsam sökerken problem olur mu ?
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Plastidip uzerine folyoda baska boyada atabilirsiniz
4 gözle bekliyorum piano black i . hap kadar şeyleri boyatmaya 20-30 lira vermekten usandım boyacıya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)