Gerçektem müthiş,elinizde plastidip- glossifler mevcut mudur ? mat siyahın jantın üzerine atıp parlak görünmesi için kullanmayı düşünüyorum. Teşekkürler
Tabikide var, istediğiniz an alabilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bu plastidip i ben honda civic hb fk2 aracımın (arac sıyah) grı olan komple cevreleyen plastık ek yerlerıne kullanabılırmıyım. on ve arkası ızgara seklınde oralara olmaz gıbı gelıyor bana. yada hemen parcalanırmı.
abi kolay gelsin bu plasti dip motorsikletlerin ayaklik bolumunde kullanilabilirmi ? alimunyum kisma ? bide ustune surekli basilacagi icin atma yaparmi ?
Tarkan abi önermişti bu rengi saolun çok memnun kalmıştım. 2. resimde sallama şekilde atmıstım aynaya bulut gibi olmuştu üstüne bir kat daha atınca toplamıştı.
![]()
Bu mavi tam aradağım mavi, ama ne mavisi diye geçiyor bulamadım, bijonlara yaptırsam mı acep![]()
Doguscugum bu hali ile zaten pek icime sinmedi deneme amacli yaptim oylece biraktim . Muhtemelen hafta sonu fln vaktim olursa gloss black deneyecegim arka diff ve spoiler ile uyum saglamasi icin. O da icime sinmezse eskisi gibi beyaz birakacagim.
floresan mavi doğrudur.![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
gloss black plasti dip varmi ? Az biraz bakindim boyle birsey buldum . Performix Plasti DIP Enhancer Metalizer 11oz Spray Gloss Rubber Spray Gold | eBay
Plasti dip uygulanmis yuzeyin ustune uygulaniyor parlaklik sagliyormus. Varmidir kullanan ?
bunlar efekt. yani parlaklık ve altın efekti veriyor yüzeye. TÜrkiyedede mevcut
yotubeda videoları mevcut. yalnız altın efekti değil sadece parlaklık isteniyorsa glossifire almalısınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)