Telefon ile daimi destek alırsanız yapabilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
acaba bu rengi alabilirmiyim? yoksa mümkün değilmi. on gogustekı konsolun rengı esasında gercekten metal bır kapmala o.
http://imagizer.imageshack.us/a/img8...2/img2155k.jpg
yada buna en yakın gercek gorselde bır renk varmı. plastık puruzsuz yuzeye uygulancak.
Aluminyum rengi kullanabilirsiniz.
Spoiler içinse. Siyah olacaksa 1 tüp ancak yeter
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
106 gti jantları için kaç tüp gider acaba?
2 sprey oldukça yeterli gelir
Gümüş gri uygulama fotoğrafı var mı acaba ? Jantları orjinal rengine boyamak istiyorum.
Tabikide arkadaşlar istediğiniz tüm renkler mevcut.
Ürün almadan kesinlikle bana danışabilirsiniz.
Bu arada bu felgen bilmemne die bir plasti dip yok bilginiz olsun.Yani Plasti Dip bir Amerikan ürünüdür. Almanya ile alakası yoktur. Aynı arkadaşların onlarca farklı isimde mallarıda mevcuttur.
Tarihteki ilk Arabayı heny ford buldu diye diger araba markalarını çıkaranlar araba çıkarmış olmuyor mu abi şimd snn söylediğin de bu hesap oldu . aşk olsun tesuf ederim felgen bilmem ne böyle bi ürün yok diye yazmışsın . Amerikalilar ilk bulmuş olabilir plasdip i eyv tamamda bunlarda çıkarmış bu ürünü aldım kullandım memnun kaldım paylaştım insanlara yalnış bir bilgi vermedim aldığım ürünü sundum Kırıldim valla bu tarz Bi cevap verdiğin için
Yok estağfurullah sen bir yanlış yaptın anlamında demiyorum.
Sadece bu; kalekim, selpak yada orkid gibi bir durum. Aslında sırasıyla bu ürünlerin ismi; beyaz çimento, cep mendili ve kadın pedi
Plasti Dip de bizzat bir teknoloji ve marka ismi. Ben sadece ona itiraz ettim. Yani onlarda benzer tipte (ancak kesinlikle aynısı değil, daha iiyi yada kötü demiyorum bakın aynısı değil diyorum) uygulanabilen birbaşka ürün. Başlık ise Plasti Dip olunca bizlerde bu ismin tescil sahibi olunca biraz hassas olunuyor.
Umut kardeşim yani sen yanlış bir yönlendirme yapmıyorsun tekrar yazıyorum. Sadece atyık bizim ülkemizdeki benzer ismi kullanan onlarca marka var. Ama marka ismi olarak kullanılan bu ismin karşılığı direkt bu markayı yansıtmıyor diye bilgi geçeyim istedim.
İvedik tarafında mtt oto var. Ostimde bma oto sprey alabileceğiniz yerler
Umut kullandığın ürün parlak mı görünüyor? Uzaktan çektiğin için tam anlayamadım.
Tarkan bey, bir başka konuda geçmişti sanırım parlak siyah gelecek demiştiniz. Geldi mi acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)