tamam koray benim ağzıma sıçsınlar anladım![]()
Tarkan abıme tesukker ederım,her ne kdr gorsekte uygulama gıbı olmuyor cok gzl bırsey emeklerınde,bızı bılgılendırgı ve bu urunu bıze tanıttıgı ıcın tesukkr ederım dayanamadım ıste uyguladım bır metalde yuzeyde.. Sonucları asagıdada
Uygulama yaptıgım yuzey
Kurumaya bırakırken tek kat
Kuruduktan sonra
Sokme ıslemıne baslarken
Ve soktukten sonra yuzeyın halı..
Umaraım begenırsınız
Not:Ben aracımı komple mavıye kaplıycam fakat kullanımış ıcınde cok az kalmıs plastıdıp mavı rengı olan warmı? warsa bana verebılırmı deneme yapmak ıcın ona gore yılbasında ızmıre gıdıcem komple Tarkan abı ıle mavıye cevırcem kompresorlee yardımm![]()
ya tek düşüncem biri oturur camurluga kıcındaki kot dugmesi çizer yırtar ordan baslar yürümeye..
lokal yama yapabiliyormuyuz sonra
lokal boyalı deriz..
veeeeee cahitarsalda bizden indirim kuponu kazanıyorrrrrrr. Kendisini alkışlıyoruz.
Mehmet Gazihan kardeşimdede; kanka korkam getirticisi tanıdık bişi olursa söleriz halleder![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Buda benden tekrar indirim kuponu istiyorum tarkan abi![]()
(tek elle söküldüğü için parça parça geliyor yoksa komple geliyor)
Araç seat leon arka tampon alt kısmı sökerken umarım aydınlatıcı olur.
sen bedava alıma doğru gidiosun zaten![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkan abi selamlar bir kutu beyaz fiyatı nedir acaba ? bana bi kutu beyaz ayırabilirmisin elden alayım tanışmış oluruz hem![]()
Tarkan, valla bende böyle videolar çekmek niyetindeyim. Sen ne zaman geleceksin, veya bir daha gelecekmisin nedir programın?
Haftaya 2 kutu şeffaf alayımda Zack gibi yapabilecekmiyim çok merak ediyorum. Adam prof. olmuş valla
Zack, birader, ellerine sağlık. Valla bencede sen bedavayı hakettin![]()
Herhangi mat bir yüzeyin üzerine şeffaf uyguladığımızda parlak efekt veriyormu yoksa matmı ?
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
itina ile plasti dip uygulama yapılır,sökülür
Gerekirse yardım için atlar ucaga gelir yaparız sonra, döneriz hiç sorun değil abi.
Bi liste yapmaya calısıorum detailing konusunda eksiklerim var zaten sana danısmam gereken seyler var bu ara pm atabilirim ansızın![]()
İzmire gittigimde alir geelirim detailing malzemesini
Belki bayin olurum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)