Ürün mükemmel, şuan ihtiyacım yok fakat alıcam ileride. Bu arada bence sahibinden e ilan koymalısın![]()
Ürün mükemmel, şuan ihtiyacım yok fakat alıcam ileride. Bu arada bence sahibinden e ilan koymalısın![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
kırmızı fıyat 45 tl mi abı ön arka tamponu boyıcam yetermı![]()
www.honda-tech.com
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
www.honda-tech.com
bende jantları siyah veya beyaz yapayım diyorum karar veremedim bigün dükkana uğruycam abi okadar baktım konuya izmirde olduğunu şimdi gördüm yoksa çoktan damlamıştım![]()
abi kardeşime golf mk2 aldıkta fitilleri iyi durumda değillermiş geçende sanki senin plasti dip i fitillere kullanabılecegımızle ılgılı bı mesajını okumustum. Bu nasıl oluyor ?
bir adet de şeffaf ben düşünüyorum. kapı kolları ve belli yerlere koruma amaçlı. acaba sıkıntı olurmu kapı kollarında atma falan el değmesiyle.
Tarkan selam...
Bende kapı çıtalarındaki, yan cam silgeçlerindeki ve ön arka
camdaki fitilleri krom çıtaları kaplasam nasıl olur. Ne dersin ?
Senin fikrin önemli benim için. Sprey mi yoksa fırçayla mı uygulama
yapmalıyım ?
Bu söylediğim parçaları sökemiyorum çünkü sekmanları kırılıyor...
Uygulamayı araç üzerinde yapmaya mecburum.
Abi youtube da bi bayan var eg ve ek kasanın cam fitillerini boyuyoama çocuk kundaklar gibi kundaklamış arabayı yapıcam die
izle bak videoyu.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Uzun suredir dusunuyorum bu urunu uygulamayi.aracim beyaz kapi kollari aynalar ve marspiyeller yani plastik aksamlari beyaza boyamak istiyorum.fakat biraz mat duruyo sanirim cok siritirmiki? Parlaklastirmak icindediginiz urun ocagin ortalarina dogru elinizde olurmu acaba ?
Plasti Dip Tutorial - YouTube
geçerli hatun![]()
Denemek için kaputu boyadım sonra söktüm hiç iz kalmadı logoları panjuru boyadım güzel ürün gerçekten ancak kabaca bir maskeleme gerekiyor, kenara sıçrayan kısımları sökmek biraz uğraştırıyor.. Birde söktüğüm kısımlar yama şeklinde kat oluyor onu çözemedim mesela yırtılan yeri yama yapınca ek olduğu çok belli oluyor..
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)