Valla telefon çaldıysa görmüş olmam lazım nonu ama valla görmedim kardeşim be, kusuruma bakma. Valve cover nene valfinin koruyucusu yani
![]()
Valla telefon çaldıysa görmüş olmam lazım nonu ama valla görmedim kardeşim be, kusuruma bakma. Valve cover nene valfinin koruyucusu yani
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
emre_ kardesimde bulunuyor. ondan elden alabilirsiniz. ulasamassan beni ara
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yukarıdakinin şeklinde oluyor evet. Parlatıcı sikarsak 2. si gibi oluyor.
Arkadaşlar Gunmetal konusundaki son çalışmamız aşağıdadır. Sanırım bu daha açıklayıcı oldu. Daha öncede bahszetmiştim; Jantınız ister çizik, ister pis ister ne olursa olsun, Plastidip kaplamaya engel değil. Bu nedenle kirli ve darbeli bir jant seçtik. Özellikle boyaması imkansıza yakın figüre sahip bir jant seçtik. Sonuç karşınızda. Sadece 2 kat atıldı. Videolarınıda youtube dan izleyebilirsiniz.
![]()
![]()
son fotodaki gun metali sprey kutulara doldurup satışa başladınızmı abi yoksa daha deneme aşamasındamı bende bir kutu almak istiyorumda
arkadaslar. plastidip kutuya basilamiyor. bu renk zaten bizim tarafimizdan karilarak yapildi. 6 ana renk disinda hepsi gramlik seklinde satiliyor. yaninda spray cam sise veriyoruz, kompresorunuz yoksa diye. biz sprey doldurtmadik, doldurtmayacagizda. Bir prof firma ben yaparim dedi denedik rezalet oldu, alakasi yok. cok gaz az malzeme koyuyolar bu defa plastidip bile akmiyoken akabilio.
ben de herşey için düşünüyordum bu plastidipi, meğer askerdeyken sekolive serkan abiye söylemişim almışız haberim yokilk alan bizmişiz meğer, kullanım amacım şu, paslanan küçük vida yerlerine, yan çıtalara, kapı-cam fitillerine, umarım beklediğim başarıyı yakalarım dediğiniz gibi tazyikte çıkmıyorsa
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
İnanın plastidip harici deneme yapamıyoruz.
![]()
rec.o nıcklı recep alp in logo kaplaması plastı dip ile
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
guzel uygulama olmus elinize saglik. acisindan dolayi biraz acik cikmis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)