ilk denemem ama beklediğimden güzel oldu açıkcası![]()
ben bu gün 520nin soyulan iç trimlerine denedim fast care da.. sağolsun özgür dü sanırım çok yardımcı oldu.. bi güzel maskeledik kapladık 1 katla sonra ikinci katı her yerine atmadık cimrilik yapıp.. atmadığımız yerde bi ton farkı farkettik çok küçük.. öyle olunca maskelemeye üşendim maskesiz sıktım.. sonra istenmeyen yerleri sökerken asıl parçayı da bozdumb.k ettim özet olarak.. yarın sabırlı bi şekilde tekrar deniycem bakalım.. acele etmemek lazım uygulamada ve her yere cimrilik yapmadan sıkmak lazım.. hem sökerken de daha kolay oluyo çok sıkınca..
bi de anladığım kadarıyla maskelemeyi sökerken maket bıçağıyla kesmemek lazım maskelenen yeri pütür pütür kesiyo daha ince daha keskin bişey güzel olabilir jilet mesela..
öncesi
sonrası
daha sonra yine öncesine döndük![]()
Şu plasti dip i bir ele alsam yapacak çok yer var ama dayanıklılık konusunda emin olamıyorum.
En güzeli maskelemeden. Çünkü radüslerden içeri girsin malzeme. Olaki maskeleme yaptınız, ozamanda kaplanmasını istediğiniz yüzeyin biraz dışından yapın genede. Çünkü plastidip tam çevreleyebilsin malzemenizi. Yani kenarda kalmasın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ben de e46'nın meşhur kültablası ve eşya gözü kapağı çizik sorunu için denemeyi düşünüyorum ama
Parçaları sökmeden, her yeri gazete kağıdıyla kaplayıp yapsam problem olur mu diye düşünüyorum. [gerçi araç cabrio, kuruma ve koku vs. için sakınca olur derseniz üstünü açarak da yapabilirim (ancak kapalı mekan gerekir mi tozlanmama vs için orasını bilemiyorum)]
Örnek olarak şunun gibi:
Restore Your Scratched BMW E46 Console to Factory New for only $6! Pictorial DIY - E46Fanatics
Onur
14' f30 316
Çok ama çok bile kıllatmış kaba tabirle. Ben bildiğiniz tüm konsol ve göğüslük alt kısmına sıkıp, sonrada kürdan ile istemediğim yerleri temizlerdim. Hiç maskeleme yapmazdım. Çok taşan bir yapısı yok plastidipin. Videolarda izlediyseniz, kapladığımız jantların maskeleme bantlarında dahi renk yok. Yani nereye sıkıyorsanız oraya düşer malzeme.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
kolay gelsin yeni gordum bu konuyu
dusunen cok iyi dusunmus vallahi kazancini doya doya yer insallah
simdi 2-3 sorum var...
1- bununla 1:18 model araba boyamaya kalksam cokmu abartmis olurum
2- bunun seffafini normal arabanin kaputuna uygularsak tasdan vs koruyucu film vazifesi gorur mu?
3- yine seffafi cama uygulasak su kaydirici vazifesi gorurmu?(bu biraz fantezi gerci
)
4- sitede uygulamalar bolumunde kategorilerin ustune tiklayamadigim icin hicbir sey goremedim bilginize. hem explorer hem chrome ile denedim
5-- uygulama icin hangi boya kompresorunu onerirsiniz? (mumkunse koctas bauhaus vs de bulunan)
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Arkadaşım tabiki model arabada kullanabilirsin. Hatta Trexlerin motorunu kaplayıp su içinde sürüolar.
Şeffafını hali hazırda birçok yer kaput korum aolarak kullanıyor,
Cam kaydırmazı çok alakasız olur
Sitemiz yenilenme aşamasında, bugün bitecektir. Basamamanız bu yüzden
Kesinlikle en fazla jant kadar büyük olabilecek parçalara PREVAL Cam Sprayer fazlasınla yeterli. Daha büyük malzemeler içinse saçlarınızı yolabilirsiniz
Kompresör olaraksa, Wagnerin kompleri dehşet bu konuda, ancak Bosch marka serilerde gayet yeterli.
ok cevaplar icin cok tesekkur sitedeki fotolari sabirsizlikla bekliyoruz
50 sise alip evi distan beyaza boyayasim var sabah ahali begenmezse sokun o zaman derim![]()
tago abibu ürünün parlatıcısının fiyatını bulamadım hiçbiryerde öğrenebilirmiyim acaba ne kadardır ? ve örneğine bakabilirmiyiz siyah olarak
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
facebook sayfamıza gir, siyah janta uygulanmışı varnormal plastidipli ile sonradan parlaklaştırıcı uygulanmış hali yan yana.
birde bununla araci boyadik diyelim...
benzinliklerde tazyikli su ile yikatmaya devam edebilecekmiyiz?
Tabikide. Bununla ilgilide çok fazla video var youtubeda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)