alper bu cabanla benden indirim kazandin. korkma yardir![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
türklerin plasti diple yaptıgı en cılgınca şey diyebilirmiyiz bmw airbagi ?
cesaretten dolayı diğer kullanıcılarada örnek oldugundandan dolayı teşekkür ediyoruz
başarılarının devamını diliyoruz abicim![]()
plastidip için tavsiye, çok yoğun sıkmayın pütür pütür oluyor
ayrıca sıktığınız parçası bi gazete kağıdının üstünde falan boyuyorsanız hafif kuruma olduktan sonra altına kağıt sokarak oradan alın, yoksa yerdeki boyayla birleşiyor bozuluyor yaptığınız parça![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bu ürün asla yoğun sıkılmaz zaten. Bizim halkımız sabırsıİlla tek katta kapatayım yapacağım yeri diyor. Herzaman söylüyorum; ilk kat parçayı boyamak için değil, sadece plastidip bulaştırmak için malzemeye. Yani çok ince ve kapatmayın. Zebra gibi desenli olsun. Bu ilk kat astar vazifesi görecek. 2. kat ise normal tüm yüzeye eşit geçmeye çalışın, ancak genede hata giderme katı değil. 3. kat ise ne sıkarsan sık işlem zaten tamamdır
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2012 passat kaput kaplama seffaf![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bir sise siyah burda ingilterede siparis verdim yakinda ilginc (otomotiv icermeyen) denemelerimi buraya koyarim.
![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
bu sekılde oldubende ılk defa denedımm
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Metalik siyah, Opak koyu kırmızı renkli arabalardada ben buna yakın sonuç aldım. Ancak gri metalik, deve tüyü metalik vs arabalarda bu matlığı vermiyor. Tabi bide bunun üzerine parlaklaştırıcıda sıkınca kaput filmiyle aynı oluyor.
Parlatıcı için uygun paketleme hazırlanamadı diye kardeşim yoksa ayıp edion, size beleşOnlarda ayarlandı artık.
Stoğu görsen öyle demessin emin olAma bu yaz bizim olacak
![]()
parlatıcı geldimi ki?
TAGO abi baski yapmak gibi olmasin ama su websitesini artik bitirde fotograflari gorek![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)