abi ben 4 adeti boyarim. ama baskasina 2 adet spreyden azini onermiyorum. bu arada jantkampanyasi almak spreyden cok cok mantikli cunku 3 sprey miktarini sadece 100tl ye aliyorsun![]()
abi ben 4 adeti boyarim. ama baskasina 2 adet spreyden azini onermiyorum. bu arada jantkampanyasi almak spreyden cok cok mantikli cunku 3 sprey miktarini sadece 100tl ye aliyorsun![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
furkan yazsana plastidip maduruyum diye) arkadas yazildigi gibi sokulmuyor, kaynakla yapismis gibi oluyor diye
)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi bizimkiler eski kasa plasti dip yeni kasalarda hiç bir şey olmaz diye tahmin ediyorum benim kullandıklarım hep etiketsizdisorun yok abim söktüm ova ova
![]()
bir kutuyla 4 jantı güç bela boyayabiliyorum arttıkbiraz rutuşlamak gerekiyo ama
ilk elimi sürdüğümde iki kutuyla 4 tane 15 jantı zor boyadım
![]()
Zaten 1 kutu ile ancak tüm jantlar 2 kat geçilebiliyor. Oda sadece görsel olarak kaplanmış gibi gözüksede, çok ince katman olduğundan hem çabuk yıpranabiliyor. Hemde sökerken parça parça kopuyor. Tek parça şeklinde sökmek imkansız.
peki arkadaşlar 1 kutu sprey ile ne kadar boya yapabiliyorum öğrendim
şimdiki soruda şu
mesela ben kask boyasam ?
dayanıklı veya mantıklı olurmu sizce ?
kaskı eline alıp dolaşırsın, tutarsın
takarken çıkarırken 2 elinle tutarsın her defasında
hep kafandadır toz çamur yağmur güneş altındasındır motor üzerinde
bu gibi durumlarda plastidip ömrü nedir ?
aslında soru şöylede sorulabilir
iç kapı kollarını boyayanlar var arabalarında
hala duruyormu boya düzgün bir şekilde kapı kolunda ?
sürekli inip-binerken tutulan birşey
Ben dış kapı kollarını boyadım , atmaya başladı kapı kolunun tam altından avucun oturduğu kısımdan 1.5ay sonra falan
Süpper bir konuya değindin abi. Şimdi şöyle anlatayım. Sen plastidipe kenar bırakmassan, yani parmağının sürteceği yada başka cismin sürteceği bir plastidip son noktası. Asla ama asla plastidipi orta bir yerden asla delemessin. Yani kaskın plastik boyun altı ile bakalit arası raduse girersen malzeme ile. Asla kasktan çıkmaz. Kapı kolları içinse en iyi çözüm tamamen kaplamak. Çünkü dıştan sıkınca illaki iç yüzeyde kenar kalacak.
http://www.youtube.com/watch?v=dB78gQ4wNAw
Tek kat motorsiklet kaskına attığım ilk uygulamam. Mesela burada nekadar zor soyulduğunu görebilirsin. Olduğu yerden bukadar zor soyduğun malzeme senin ellemenle çıkamaz.
Öncesi :
Sonrası :
Ben biraz abarttım sanırım , 4 janta 2.5 kutu gitti. jantlar 17". Fakat mat siyah jantı mat beyaza çevirmek hakikaten hiç kolay olmadı . gri jantı 1 kutu ile siyaha kaplamışlığım var daha önce plastidip ile yine...
Uygulamayı 4 ay önce yaptım , fotoğraflarını yeni koymak aklıma geldi . video da çektim boyarken fakat GB boyutunda olduğu içn koyamıyorum
Sağol Efe kardeşim süpper uygulama olmuş maaşallah.
jantı diskle beraber mi söktün![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Sivas bayimiz AndWash Okan beyin çalışması. Koyu yeşil aracını beyaza çevirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)