Bu kampanya ile ben bu bbs lerin çemberleri dahil kaplarım, her iddiayada varım
Yalnız bayada güzel olmuş.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
vala kapaklarina brz fazla kat siktim sonda her janta 1katlik daha boya kaldi sprey gaz bitti ugrasmadik bu hali aldi evet cok guzel oldu hmde tecrube edindi
oo maşallah ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bizim otobüsün göğüsünü kapladık çok güzel oldubirde bir sorum var arabanın lastiğine yanak yapıyoruzda beyaz plastidip ile yapsak olurmu ?
1,40 dan itibaren izlenebilir
Plasti Dip Remove - YouTube
sarı olabılırr sarısı guzel bı sarıı
Plastidip panjur kaparken hangi plastidip ürünlerine ihtiyacımız var ?
By ismailkecebir at 2011-10-22
Birde motorun ön amorsitörlerini uygulama yapmak istiyorum
Uploaded with ImageShack.us
son resimde gözüktüğü gibi yoğun cizikler var onları kapatabilirmiyim
Family Rider
So So Slow rider
cok derınse cızıkler guzel bı macun zımpra kombınasyonu yapıcaksın .. sonra guzel ce kaplıcaksın yer onemlı deıl temız olsun yeter kı ıstedıgın her yerı kaplıya bılırsın degısık kampanyalar var tago kral uygun olanı soylıcektır sana
Derin bile olsa 1 spreyle fazla fazla kapatırsın bu amortisör kovanlarını.
Getz içinse, ayna ve jantlar birlikte kaplansın lütfen. Önereceğim renkler; fl.yeşil, kırmızı, beyaz, mavi şeklinde.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
her kat arası en az 30 dk beklenmesi taraftarıyız
genelde 3. kat itibari ile sonuç alırsınız ama biz 5 kattan aşağısını önermiyoruz.
tago selamlar. sparco'nun pista modeli jantının rengi var mıdır acaba? tam olarak gun metal bu mudur emin olamadım?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)